Friday, March 6, 2009

Gaduh ngan si *&^%##%%


ishh3 ni memg kisah benar..!!~~ da dekat seminggu kitorng gadoo. ishh33[banyak la dosa ak nnt]

AMPUN YA ESA.
. sangt lemah dalam mencontrol perasaan [high temperatute,cam Tata Young]

ana,boleh sabar lagi,dengan cubaan ehem2 dlam mencabar perasaan ana. buat dek taim ana present, pon,ana boleh tahan lagi, tp sampai satu tahap ana dapat tau, die da wat plan, lepas cuti seminggu ni; nak soh ana pack semua baju n alatan p pndah bilik lain.. adooii,,
TERBAKAR HATI..

ana pon tulis la nota yang sngt pedass, n then lantak la ehem2 tu nk bace or x.. PUAS HATI,;


p/s:klu perangai macm tu,baik p beli bilik sndiri n berumetkan toyol sja,.

5 comments:

kukuchimachikumi said...

hahaha....sesi mngomen...

laweernye blog awok ni...

hhahaha

bgus2...

for ur entry....bwk2 bersabo...

johkn dri dr godaan setan...

sabaq 2 separuh dr iman

qib said...

aku uda x leh besaboo.

stiap mase cm tpk2 nk bunoh je dieee...

heheh^^

nurul said...

qib, behave urself dear..
lama lagi nk duduk sekali tu..

wieN@ said...

ala

qib

mrh2 tnda syg r

hehehe

cm ak dgn akm@!

HUHUHUUHUU

sweet_person said...

relaks qib....
edop tk best lau tk dew dugaan
jdikan dugaan tu mcm coklat
manis dtelan n sedap dimkn...
kih3
bykkn bersabor...
mgkin adew hikmah dsblik aper yg berlaku k..
take easy k..

Entry Best!