Tuesday, March 10, 2009

Sedang dalam ke'boring'an

Pix yang diedit ketika hati aku yang lara sedang berduka.....♥♥♥




Salam.
Post for the day..

Hemm..ape yang ak nk ckap ye..
Hari ini berjalan dengan excellent skali.
xde maslah kena marah ngan cekgu..
atau x boleh jwab soklan..semua nye GOOD!!

heh.lagi2 paling best time dengar Madam Norhana ber'ucap'
fuuuhh..sangat pedass tp sngat sedap didengar
.
Bak kata simile; bagai tomyam yang sngat panas dan pedas,tp kuah nye ttp dihirup jua[ ade ke???]


Ak edit juga blog ku yang xde sape nk tengok ni
sob33.. ;(♥♥♥

Sbb kk Ina si Ungu itu mengobrol kepada ak untuk mngupdate..

Sedang merenung Cik Faten yang tengah tido macam baby selpas semayang Zohor td..
heh[renungan seorang teman.. =p ]

Hemm..x tau GERKO ade ke x..YA - ALLAH bio le ujan..
malass laaa nk p,.Nk cuti2 balik KG ni,malas aaa nk basuh baju bnyak2..

Homewek sngat bnayk..[ NAB,BMK,BM]


ishh33
AIM: Ku mau siapkan sebelum cuti supaya Khamis ni dapat jua ku menonton 'Dragonball Evolution'


p/s:suda ku lupakan soal boikot.Hati ku suda berkata2.X boleh tahan ;0..



ATTENTION!!~

suda nasib hujan menimpa[ ak reka pepatah ni =)]

suda x boleh 'online2' lg kt umah,pasai sma
lam ak tepon mami tnye pasal tenet,beliau menjawab.
" Da x boleh main da tenet kt umah.Si TELEK
OM da x mau pasang balik kabel yang kena curi tu"

hah!!Wut??GIlaaa!!Nape Oh TELEKOM ??T
ega kau membuat jiwa ku merana..Xpe2,klu blanjutan gak,akan ku usahakan sesuatu agar keindahan balik bercuti bersinar kembali..♥♥♥

4 comments:

yusrajelita said...

oit... ak ke jd 1st mengomen ko??
hihi
uih da taw photofunia bkn main ek?
nk gak feed hamster..mane?
x de pon..
lmbat paghok nk bkak blog mu..
huh

kukuchimachikumi said...

huhu....btoi ke aq tido cm bb??

so cute la ni??

puji dlm diam ek??

hahahaha

jgn busan2.....

Anonymous said...

wiewiiittt
sjo jo..
hohhohohoho
trus trg,
bley la thn post rini..
truskn usha k!!!

PinQib said...

tu cik yusra jelita:hehe.,.nk hamster cm pinkishh beli..

cik kukuchimachikumi=ko memg tido cm baby tue..

to ehem2..= trimass@@!!~~GOGO

Entry Best!