Friday, August 14, 2009

Aku kejam, egois

Semalam, kecoh satu kelas sal aku gaduh ngan ex-rumet aku:34:
yessir. memang aku menangis.:09:
bukan menangis sebab apa, sebab
aku tak sangka, X tu boleh bukak ceriter ni kat boys WTF:25:
Yela, sambil cerita, mesti ada sikit asam garam..
boleh pula dia wat cerita, aku kunci pintu , tak bagi dia masuk, sampai dia menangis teresak-esak.
kesejukan[ well, part kunci pintu tu, memang betul, but the second part, like hell boleh plak dia made up]

Current stats: Boys plan nak adakan satu sesi boikot ak:24:

Si A:Jom kita boikot qib. Ada ke patut wat camtu, ajar sikit dia ni:23:..
Si B: Kita ni manjakan sangat dia ni.Sebab tu jadi macam ni.da tak betul gamaknye. Ada ke tinggalkan kawan kesejukan kat luar bilik @3am.Kena ajar ni..
Si C: Ko ni egois sangat.Sampai ati ko wat camtu kat dia
Si D: Napa eh qib gaduh ngan si X?


Yessir, everyone is blaming me
she made up stories & u believed her,
pastu spread fake rumours about me.,
tape2.:14:
but, if i am found not guilty,
then i'll make sure,ko tak akan senang

PERCAYALAHHH.......

p/s: lepas spread, baru nak fix.,
aku mengaku aku ni kejam.hati kayu,manja, demand,berlagak.so what
at least, xda nya aku nak heboh2 inner perempuan kat lelaki.
No pride at all!
:22::42: campak muka dalam dustbin lagi bagus,

7 comments:

kukuchimachikumi said...

lek la sis....

let by gone..be by gone

cme...

mngkin..setiap orng perlukn perubahan

remember...kita tak boleh jadi orang lain tapi kita boleh jadi orang yang lebih baik..

sedangkan nabi ampunkan umat..

mngkin kau perlukan masa..

biar masa yang menentukan ek syg.. stay chill

PinQib said...

Thanks darl.what wud i b widaut u

cUk™ said...

hye
mengapa ini semua terjadi?
ohhh...bunyi nya agax tegang situasi di sana yer.
tapi,bukan kah anda sudah punyai rumet baru seperti anda cakap dlm post sebelum ini?

SwEeTFoResT said...

saba keyh..dorunk x patut dengor sebela pihak je..huhhhh...nyampah kat org cmtu..bia je la mulut dorunk nk kate ape keyh..

Redbloodsnow said...

biaselah ngan manusia neh qib. mmg suke n selalu aje nk dgr satu pihak jek. yg minah sekor tuh pun satu hal..

..boleh die besar²kan citer..alahaiii..so childish ar die, qib. grow up la...

PinQib said...

malu lak kk zie tego

cUk™ said...

aku tego ugop.
malu la jgk nga aku weh.
hahak

Entry Best!