Wednesday, August 5, 2009

Aku Seorang Pemendam Perasaan

Kenapa ya, if orang cakap aku sikit-sikit (benda aku tak suka) tang tuh, :33:mudah jek aku nak sentap2.
cakap birthday aku nak dekat pun, aku dah rasa macam annoying gila..:23:.
Yela, it has been like 7 YEARS :48: dah aku tak celebrate birthday kat rumah. Asyik ngan kawan2 jek. ( aku pelajar sekolah berasrama, independent okaih:40:)
.Bukannya aku suda bosan dah mengadap muka kawan setiap birthday aku, tapi aku rasa cam mengkhianat pulak kat mak aku yang susah2 lahirkan aku.
Nak distorykan, nanak show bahawa jarang sangat aku celebrate ngan pemli, bapak aku pon memang tak hingat la ari lahir anak puan comey dia ni....:37:..Sedih beb...:55:..
aku rindu nak jumpa Optimus Prime, Bumblebee,Jazz, Starscream aku..:38:.They are my sunshine.


Lagi la cerita aku sentap jugak..
aku ni cam manja jugak la kan,
aku buat kat orang mana aku nak heran,kalau orang buat kat aku
something ke hapa ka, memang kompem la
aku sentap bagai nak mampus gitu..:22:

Aku bukan apa,
sekali orang tuh cakap dia memang tak nak
kawan ngan aku sebab dia rasa aku
kurang pandai, :56:
aku memang sentap giler.
bukan nak cakap aku pandai ke hapa,
tapi, entah la, statement tuh
sangat la menyedihkan bagi aku seorang anak manja.:57:
sampai sekarang( aimin baru dua hari)
aku da tak cakap ngan dia.aku memang nak cakap
tapi aku malu.,sentap2, last2 nak kawan jugak..
heheheheheh,,

I am a type of people who hates someone quickly, then
I'll forgive someone instantly
Although, i speak out no word.

12 comments:

little black dress said...

aloh...
dont be kck ati yer syg....
t x cml taw
huhhuu.......

PinQib said...

huh,,weh napa ko x g kelas

cUk™ said...

huu..
-_-
bo la jd anak manja nye qib.
tiru gaye aku.
haha

PinQib said...

huh..
ye la tuh..
cam x caya jek ko nih bukan

Sapakah!! said...

wah dah tukar segalanya...
aku hingat blog sapa2 la aku masuk tadi..
sekali cik pinqib upenya..ho3

kukuchimachikumi said...

hahah...

hurm...hard to say..

kdng2 kte x leh trlalu mngikt perasaan..

kte kene ad intrapersonal n interpersonal..

k dear..

bkn x elok jd ank mnje....tp jd ank yg mature pn ok gak kn..
hehhehe



pape pn...u r the way u r...

cUk™ said...

kurang asam.
mne ko taw aku adik?
haha

PinQib said...

Huhu..ak tau la ngek..
mnja semacam lagi kat mara cik tuyuk woiii..
kih33..
nk susok konon

PinQib said...

Thanks Cik ten

cUk™ said...

ne da ku manja.
ko ar manja.
tiap weekends daddy dtg.
cehh..jeles gua!
:P

SwEeTFoResT said...

sweet pon suke pendam perasaan nieyh..best tp sakit.hehehe

afif said...

i miss my megathron too.
:(
miss em all so damn much...
bkpo jg gni ney qib??
stress ka?
b a strong girl sis.
luv u..

Entry Best!