Thursday, August 6, 2009

Am I a problematic student?

:what:Kenapa aku selalu asyik nak tercari gaduh :22:dengan boys, evendoe :31:
aku ni macam annoyed gilak tengok mukak diorang., asyik nak sampok je apa yang aku cakap..
Back off, sebelum aku sembur dengan ayat2 sambal belacan aku? i dont need some kind of bloody stupid people like you all!:43:


P/s: should I go to KFC tomorrow morning? Kawan2 aku mauk celebrate my upcoming birthday, but i dont feel like joining them,:09: most probably, diorang pulak akan annoyed gilak ngan aku:25::34:

7 comments:

[z@ck] said...

cam 2 pn problematic ke..
i dun think so..besa la prmpuan..suka cari pasal ngn boys..
hihihi

cUk™ said...

qib!
pegi kfc,jgn sentuh cheezy makaroni!
amat TAK BEST.
makan sekali,tak mau lagi~
huhu

PinQib said...

[z@ck] : Heheh: kelas i pompuan smua nice2..
i je cum nakal gilak..

cUk™: hehe.. tobat ak x kan beli.. i m not that into mac n cheese ;)

cUk™ said...

yeah
.
.
bday celeb kfc ar?
fav ku tus!! :D

SwEeTFoResT said...

wahhhh..bestnyer..sambut kat KFC..
^_^

Redbloodsnow said...

Maybe dorg syok kat qib kot..hehehe. a'ah uols, back off sblm kene caci maki..hiksss :P

kukuchimachikumi said...

weh..aq la yg png nice kn??

heheh..aq tau..

mybe they annoyed...asked them...

Entry Best!