Wednesday, August 12, 2009

Mood : Roomate Sweet dan manja! =)

:smoke:Salam..sudah hampir tiga hari saya bertemankan seorang gadis manja dan sweet di bilik A001 di sebuah bangunan hostel yang boleh dikategorikan usang..:51:
nama beliau ialah Fatimah Azzahra .. [well, a bit unsure]
:52:..mula2 ingat nak panggil timah.:21:
then it turned out, dia introduced herself as azza.mula-mula
adalah rasa, napa tak guna Fatimah?? Dahla, nama anak kepada baginda.:40:
then, saya pun pandang diri saya di cermin, saya pun sama,.nama yang diberi pon hanya di'nick' kan..:16:

Characteristics Zarra


:48:Comel, kecik manis orangnya
:38:Sore serak2 basah, seksi auuww
:48:Sangat hygenic.:55: Sangat happy, ada la jugak teman bergotong royong.
:38:Kawan baik beliau seorang tinggi
:48:Asal utara:39:Tak cakap sangt utara
:48:Rajin tahap nak mampus
:38:Lemah lembut
:48:etc....:38:

P/s: hope, tak ada lagi cold war macam dulu-dulu. aku ni hot tempered hahah..:13:

7 comments:

little black dress said...

hohohoh...
sgt mnje
sme ngn tuan pyer blog nih...
=P

PinQib said...

bahaha,,mana ada aku manja..aku ccomey je...

heheh..ok da sakit?

SwEeTFoResT said...

hehehe..untungnyer...

PinQib said...

hahah,untung apa?

cUk™ said...

eh puji umet dye je.
ex-school mate ta mau puji? :P

anyss said...

anyss report kt azza! heee =p

PinQib said...

Hahaha. jhat mu nehh

Entry Best!