Thursday, August 13, 2009

Should I be feeling guilty?

Terlebih emo.
i am stressed out, coz mai essemen, still hasnt completed yet.
wat??
:34::34:
I am extremely exhausted..
:44:Lol, saya letih, apabila semua expect saya yang buat semua kerja,sedangkan i've tried my best on my part.
:44:Saya juga letih, sebab selalu kena salah sangka..
:44:Letih nak mengadap sifat demand nye
:44:Letih nak pretend nothing happened
:44:Letih dok fikir sal essemen ni, siang malam, macam saya tak ada kerje lain
:44:Letih asyik jaga mata supaya tak tengok dia dalam keadaan marah
:44:Letih jaga mulut nak jaga hati dia
:44:Letih dok jaga hati tak mau benci
:44:Letih segala-galanya:44:Please end soon

:46:

6 comments:

little black dress said...

ko rse bersalah???
xde pon...

PinQib said...

hehe,,bhaha,, ak x rasa bersalah..
rasa annoyed

kukuchimachikumi said...

sile annoyed byk2....

GiGGLe GaL said...

u shud read my entri.. ekeke..

b positif and tell ur self that u r soo soooo sooo happy..

dalam 10, takkan 1 pun kamu tak terasa happy lepas tu kan..if really tak rasa.. means dat.. kamu betul2 tengah stress.. banyak2 istighfar..

cheerss! It's friday!hv a nice wiken ahead!

PinQib said...

Thanks akak giggle..
rasa nak giggle je menulis bnda macam ni..

ten: i m pissed off. bukan stakat annoyed

Redbloodsnow said...

saba lah ea cyg :)

Entry Best!