Wednesday, August 19, 2009

Tak Kisah

Ada orang kata. dia tak mau kawan ngan aku sebab aku ada hati busuk
dulu dia kata dia tak mau kawan ngan aku pasal aku tak pandai
aku pon cakap.
aku tak da la nak sangat kawan ngan dia.
bukan bagi apa-apa faedah pun pada aku.

dia cakap kalau nama aku bersih balik pun.
dia tak ada nye hingin nak kawan nagan aku.
well.macam la aku kisah sangat.
setakat kawan macam dia.
.it doesn't effect my life at all.
seriously.ni la percaturan aku yang paling bodo pernah aku buat.



kalau dia ak tak kenal kan bagus.
well. aku admit aku salah sebab panggil dia bodo
well. dia boleh plak cakap benda yang dia wat kat aku ni,
aku akan berterima kasih.
aha. betul la sangat.
tengok.
sampai jadi macam ni,
memang aku berterima kasih la sangat kat ang.





p/s: if u feel stupid, just don't drag me into this.i am not interested. aku tak kisah pun kalau tak ada kawan macam ko. sedikit pon.

3 comments:

cUk™ said...

sabar qib.
2 3 ari nie post mu panasss..
huuu..
kne bawak skuad terjah melodi :P
sabo yer syg!

kukuchimachikumi said...
This comment has been removed by the author.
Redbloodsnow said...

qib, akak nyer suggestion...better qib ckp camni kat die ek ===>> NGOMONG SAMA TANGAN


:D hahaha

Entry Best!