Thursday, November 12, 2009

At last!


Salam, peeps.
Wei, saya happy sangat sekarang.
I am totally a free girl right now.
Okay, anybody who wants to ask me for dinner, they are most welcome!
Makan duit masing-masing.
( Okay, I'm just kidding)


Memang la free dari segala barang exam or paper lagi.
Dan itu la, yang I have been waiting for days.
I am certainly grateful jadi seorang future teacher, sebab papers for exam only ADA empat!!~
Tapi, not totally free from;
'Packing things session'.
Jarak satu paper ke satu paper memang jauh gila.
It's not just ONLY giving me enough time to revise ,
but frankly, it was killing me slowly.


Da lah bukak buku malas. ( Bukan malas, liat)
At least, I tried ok dan saya melakukan ulang kaji dengan rajin serta tekun.
wallahhh!~


And seperti yang tidak dijangkakan,
soalan paper yang I dok uar-uarkan uber-super-duper tough tu
sebenarnya tak adalah susah sangat.menari



Well, there were a few questions, that I couldn't answer,
but mostly, ok lah. Not too hard to give nightmares

Eyh, U jangan tak tahu,
exam kalau susah, I akan termimpi-mimpi.
Like when I was in Form 5 and SPM was kind-hell hard,
sampai menangis-nangis dalam mimpi, because Pendidikan Agama
was too hard. ( I dulu mana reti tajwid, sekarang OK sikitjelir)

Thank Allah lah, sebab I managed juga dapat A1.
heheh. I've tried nak ingat tajwid. Tapi susah sangat. Time exam saja boleh ingat.
Lepas habis je exam, terus lupa.
Ok, I know, I suck.nangih



Tapi for sure, I do not know yet whether I could get an A for that paper. Sebab
dia gabung dengan markah assignment, and unfortunately, markah I memang teruk gila.
Please, I wanna A, kalau tak dapat A, mesti menjunam turun pointer,
I aim 3.6++, BUT I am not sure that, I'll get that. ( crossing fingers )
I akan berserah sahaja. Been trying and It's up to HIM.



Love,
~moi~











P/s: Thanks to yang bagi advice dan kelik Nuffnang I. ;) Herm, esok pagi2 lagi out. Nak pesan apa-apa tak??celebrate

8 comments:

kukuchimachikumi said...

orng hebat mmg rse paper td x killer....

hehehe..

have nice day tomorrow...

n kumpul money byk2..


n mk piza ok...

PinQib said...

kukuchimachikumi--> mno ado weiiiii!~~
susah gkkkk ok
?
nth lo diorng mkn pizaa tau x,.
u too., jum loo ikut skli

AzuanBudakPandai said...

aku pun dah abes exam hoho..
klik lagi ni haha..

PinQib said...

AzuanBudakPandai--> Heheh., sama., hapy holideii,,~!!

aku pun g klik la ko

Redbloodsnow said...

Insya'ALLAH dpt ler A tuh qib. klo x dpt, nnti zie sula lect qib tuh ek..heee


:P

Blue Roses said...

haie.... salam ukhuwah.... :)

PinQib said...

Redbloodsnow--> Amboi, sula2 hee., kena tangkap polis br tau.. Thanks akak zie, !!

Blue Roses--> Salam ukhuwah!`

nurul said...

pj tu 1st minor..english maybe 2nd minor..haha....

ada rm 30 je.. tahun depan dok la jwb exam 2jam 30 minit..haha...

Entry Best!