Tuesday, November 10, 2009

Cravings~


Nite hon. The last post for today.

Aah, kenyang ..
Kenyang betul makan malam ni. ( I repeat)

Menu malam ini:

a) Nasi kosong & tom yam

b) Burger daging

The best-est food ever~! Thank God, terlaksana juga impian nak makan burger
daging sejak dari semalam.
Haha, burger jenis lain, macam benjol@ (benjo), ayam tu kurang sikit
Tak kena dengan taste buds.

I don't know why, but I am really into this diet-program,
but for the past two days, memang mencanak gila rasa lapar.
Some people would say, "Mungkin stress kot"
Although I am sure that I can control myself,
but hati selalu cakap,
hati murni sudah cukup. Badan cantik is not necessary ;P

Back to the story, I call this paranormal/abnormal thing; craving.
ahah. Ada ke orang yang tak mengandung
mengidam.

Yes, I have been craving certain types of food, and hell,
it has been for few months!
Can you tell, how serious the condition I am into???

Craving yang paling utama ialah; eating cup cakes. Well, it's not like, I have never eaten a
single cup of cake before but, rasa terliur tengok dekat blog2 cup cakes bakers.
Kan, cup cakes yang comel2 tu macam trend sekarang ni!~


waa, i wanna cup cakes!~!
Seriously, I do think, banyak sangat benda yang I crave.
dengan nuffnang lagi, cup cakes lagi. Mengada je. ;(
Okay2, stop this crap. Off to bed, tomorrow wanna wake so damn early, mesti study betul2.
esok je last time untuk struggle.!~ Banzai!~

Nite,salam
~moi~♥tumbuk




P/S: I hope, all of these craving would soon go away ( I mean termakbul (grin ))

8 comments:

anyss said...

xpe, xpe, nanti anyss belikan donut yang cute untuk qib ye.. :)

PinQib said...

anyss --> Thanks darl.. hehe.. muah332

citrus pink girl said...

tom yam sedap!!

p/s : aku baru letak 2 minggu je..dapat 3 ringgit lebih. ok la kan..baik ko pi hantar surat dekat nuffnang tu haha.

cik EPAL said...

nak cupcakes jugak..
nice blog anyway ;)

PinQib said...
This comment has been removed by the author.
PinQib said...
This comment has been removed by the author.
PinQib said...
This comment has been removed by the author.
PinQib said...
This comment has been removed by the author.

Entry Best!