Wednesday, November 11, 2009

Good night.



Salam hon.
Ai peeps, mata da start berair da ni,
Oh, by the way, tolong la tengok-tengok poll I
yang I baru buat kat side sebelah kiri ni <-- And I have decided, malas dah nak tengok buku Ha, it doesn't mean I da gave up, but saya da letih da, seharian da hari ini tengok buku ( dan lappy) Mata da start jadi lazy eyes da ni. I mean totally and I am sure, if I don't move to bed now, I am gonna find myself snoring in sitting position. Wallah.. Macam boleh je. Tapi rasa boleh kot. Tak pernah cuba.jelir



sure je boleh. ( Ye ke ?)





Okay, I am ready now. Kalau exam malam ni pun, sure boleh buat.
Haha, cakap je lebih kau ni. Okay, I am kidding. Belum tentu boleh, Tapi minta2 la boleh
Doadoa kamu sahaja la, harapan dan semangat untuk I sit for exam tomorrow.nangih ( touched)


Doakan Pinqib ye. Mathematics is a freaky subject. Off to bed now. Tomorrow sure will be the answer for everything, whether I'll manage answering or not! Chiow




Nite, love
~moi~babai








P/s: Kan best kalau bed kat hosteljelir macam bed kat atas.

9 comments:

AzuanBudakPandai said...

yup! selamat malam huhu.

gud luck exam..

cik EPAL said...

kalau kat hostel katil macam tu..memang ponteng kelas la jawabnya..sedap tido..haha..

klik nuffnang anda..iklan new moon ;)

Diarihatiku1976 said...

berkenan plak katil dan cadar tu.. sweet home.. ahahkss

PinQib said...

Diarihatiku1976-->Gambr google jhe nih ..


cik EPAL--> Hahah. sedap pun x leh ponteng, haiiipp~~!



AzuanBudakPandai ---) Thankss

NaniRostam said...

Wahhh! anda juga pandai menulis....sangat interesting n catchy.

PinQib said...

NaniRostam--> Thanks auntie. Hehe. Very inspiring comment!~

PinQib said...

NaniRostam--> Thanks auntie. Hehe. Very inspiring comment!~

Redbloodsnow said...

math freaking scary qib oii. i hate math....sobsobsob:(

PinQib said...

Redbloodsnow--> MAths is freaky tapi qib sukoooo :((

Entry Best!