Sunday, November 8, 2009

Is it right?


Peeps,

I think, i am a weirdo in my class.
HA,a mood swinger,totally, kepala angin, selalu buat muka ;P,:X.:O
selalu sangat, maybe sebab dulu ada kawan yang boleh layan perangai.
Sekarang, kawan-kawan tak fun macam kat sekolah dulu.
Seriously, memang tak suka gilak belajar kat sini,
ada kawan yang perangai gila pun ada,
Euww,, benci gila, nak tengok muka pun tak boleh
well, me myself, ain't perfect.

Memang aku suka sangat komen orang, and
i know, people also mesti komen2 balik aku,
but i just dont care ;P


tapi this is the first time, i met people like this and i do really hope, it
would be my last.
People, they do not realize how annoying they can be,
mostly people who think that they have a lot of peeps to hang with.
I walaupon, do not necessarily can be categorized as a loner,
rasa, janganlah kau rasa diri kau tu hebat sangat.
setakat kawan-kawan lelaki banyak, campur kawan2 lain,
tak payah susah2 ingat diri kau tu hebat.
Kawan yang perasan hebat.
SHIT PEOPLE DONT LAST LONG (RIP)


Okay, hari ni, my day macam biasa, boring
sempat tengok movie,
1) Shopaholic ( Okay, best, Tapi not exactly the same as the novels i've read)
2) Wrong Turn 3 ( The most shit-est movie i've ever seen. Tak realistik betul. )

Seriously, can't even wait for 2012....hehe..
p.s: Sabar,exam22., FOKUS2


Okay, see u peeps..
XOXO. Moi~!



No comments:

Entry Best!