Friday, November 13, 2009

Lucky


Salam peeps,
Morning. Well not too morning I suggest
Mofarternoon sounds better, right?

Okay,
Pagi tadi, about somewhere around 6 a.m.
my dad called. Memang dah jadi rutin sentiasa wake me up.
Sebab dia tahu, his daughter yang ini saja memang liat nak bangun awal-awal.
Owh.,, unfortunately, I already bangun awal dari dia lagi.
HAHAHAHAgatai. ( 6.15 pagi, awal gila)
Semata-mata, nak solat dan terus kau2 tido balik.
HAHA. Iyo dak, I semalam tunggu visitors keluar bilik until pukul 2 pagi.
Mana la I cukup masa tido. (Eleh dulu kau selalu tido lewat, dok intai blog orang2)
bangun lewat juga.angkatkening


Semalam, thank Allah, tak ada any nightmares relating
subjects exchange tu or maybe ada kot? Tak ingat la pula.
Hem, back to the story, my dad called just to ask me
when do I start bercuti dan balik kampung.
Confidently, I told him, 15 which is this upcoming AHAD,
then, dia tanya, do other people like, balik juga hari itu?
(OH-Shit)



Tergagap-gagap jawab dan cakaplah
" Exam ee ( nama manja) da habis lama la, D ( dad), takkan la nak dok sini, makan-minum-tido (hobbies) saja? Takpa, ee da tanya ketua da. Memang tak ada apa-apa program." Sumpah I menangis kalau memang diorang tak approve.

Then , masa nak hang up, Mom I pulak asyik dok cakap
pasal masalah displin, kena panggil penjamin apa semua la
I was like, "Mom, I have never actually missed my class. Setakat 4 hari yang meaningless, there's nothing to worry."


Then, dua2 pun terpaksa la approve.HAHAHAHAHgelakguling
Haha, memang parents I selalu terima cakap I, sebab I know what I do, not necessarily salah.
I miss going home. Rindu nenek, adik2.
I kan anak yang baik-soleh-misali-cantik dan sebagainya.




Have a nice day, Love,

~moi~











P/S: Cuti ni nak buat apa yea? Owh ( baru teringat)! Diet-program mesti ON! ; Seriously there are lot of people have been telling me, that I look like I'm loosing my weight already sengihnampakgigi. I wish, there would be bas pink macam kat atas :P. CUTE!

5 comments:

kukuchimachikumi said...

heheh...

u nk blek kampung nek bas pink ek??


i tempahkan tok u ek...


1 tiket 1k...

mau???

PinQib said...

kukuchimachikumi--> I dare u, tempah tiket dengan bas pink tuh.
hahah.. u ngan perple.... :PPP

Redbloodsnow said...

hahaha..bile kuku dah tempah. zie nk tompang naik gak ea...lalalal

:P

arM_kNEe said...

qib btl ka da kros??
ske mndgrnye syg...

nurul said...

qib, nk dpt rm 30 tu setahun lebih tau..lama gila..xdop sapao masuk blog kita.. tu yg lama.. org lain dah bnnyak dpt

Entry Best!