Monday, November 9, 2009

Macam mana?


SALAM

Nite hon,
previously, I've never mentioned about
buying a new anti-virus, which is BITDEFENDER.
Masa tu, my lappy was in the worst condition, ones could imagine,
semua tak boleh, dan yang lebih haru ialah,
ada satu assignment dari Dr. X yang direject.


So, memang takut gila la & Kalau main game The Sims; the most popular game in the world,
lappy akan tiba-tiba ter-shut-down sendiri. MasyaALLAH.
stress sangat,
but then, after I went to fix everything, including meng-format balik,
i felt a pang of regret.
Banyak sangat benda yang hilang. Memang la ada simpan back-up
tapi, software2 yang best macam adobe-reader, cyberlink, apa entah da takda.
Winamp pun takda. Music is my life. Tak da music tak boleh.
Sekarang masalah utama yang teruk adalah, update mesti tak mahu. YA ALLAH,
stress sangat.


Well, memangla BITDEFENDER is ranked first in the world, tapi kalau macam ni sakit la jugak.
SO, what should I do, other than tunggu saja. HAHA..


nite, hon
salam

XOXOX;~moi~~




P/S : Best-nya esok boleh sambung tido balik. Last paper to go on Thursday.

11 comments:

anyss said...

asyik tido je.. cube la gi exercise ke.. ckp nk kurus.. ngee :)
qibb, jgn lupe click anyss ea..
love you, nyte!! (",)

PinQib said...

anyss--> In cuti la...
mana sempat skunk.no time.. BZ. ;(( OK darl..

PinQib said...

anyss--> In cuti la...
mana sempat skunk.no time.. BZ. ;(( OK darl..

joegrimjow said...

sim game terpopular??
ye ke?

joegrimjow said...

suke patung2
;)

Redbloodsnow said...

1st dgr name anti-virus tuh taw qib. oh adalah daku ketinggalan zaman atau erti kata lain -->> OLD-SKOOL hahaha

:P

miSZMaNEy said...

:)

PinQib said...

joegrimjow-->Ye laa.. op kos.. try main dlu... & yes, dolls sanagt kiuutt!!~

Redbloodsnow--> Haha.. Qib pun baru je dgr msa nak beli tuh..

miSZMaNEy--> :) to u too

kukuchimachikumi said...

sabar la cik qib sayang...

aku sdng mmbantu menaikkn nufnang anda..

kenduri itu harus ok....

@rE-LonG said...

PinQib, kT pnye pn xbnyk pn..ntah xtau mCm mane nk bg bnyk..huhuhu.

sbaU je la ek..hihi

PinQib said...

kukuchimachikumi--> thanks darling. Hidop berniaga,.!~

@rE-LonG--> Tak bole sabr da ni.. tamak22., i want money!~

Entry Best!