Sunday, November 15, 2009

The pain is gone.


Morning peeps,
Salam.
Gila, sakit gila ( repetition) perut I malam tadi.
Gara-gara makan dua packet
Ovaltine ( gila addicted ke apa kau ni)
Dulu I selalu ingat,
kalau makan anything daripada produk coklat ( milo tu coklatfikir?)
Cepat je kita akan ter-poo or dalam bahasa baku-nya berak.


Sebab itu, back then, whenever I was having exam,
or anything yang required me to be totally in focus,blur
I takkan ambil any milo product sebab takut ianya akan
buat I berak. Tapi, it was like, soooo real,
sebab whenever I drank MILO,
mesti dapat stomach-ache tang-tang tu jugak.
Macam nak berak! ( tak sopan betul kau ni)


Then, baru-baru ni,
I don't remember what I was talking with my dad,
considering about berak-ing,
tapi, he suddenly then bagitau,
no drinking anything like milo, because it would make
you suffer at least hours sebab kamu tak akan dapat
buang bowel kamu, buat dapat, so don't worry about your digestive system.
It will just keep the taik lama sikit hehehe. sengihnampakgigi


Gila sakit perut I malam tadi,
sebab the morning tu,
I drank Ovaltine yang ada cruchy thing tu,
then at night pula I ambil Ovaltine yang kena minum panas-panas.
hehe, lepas tu makan pula nasi. ( nafsu gajah apa kau ni)
Gila membuyung perut I, macam kena santau.



Pagi ni baru la poo selamat dibuang di loo.
Miss it already love. hahaha
Takpa, I akan produce lebih banyak poo lagi.
Kata orang, kuat poo sihat,
kalau kuat pee sakit.
Mana yang betul ?
These pee and poo just berbeza dua pengulangan huruf vokal
iaitu o dan e sahaja. Thinkinggarupale.








Have a nice day, love;

~ moi~




















P/s: My dad sangat pakar dalam makanan. Dia boleh tahu kalau makan kacang, nanti it'll make you cough lagi kuat .peace (ke I saja yang tak tahu pasal benda ini?)

9 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

ade sesetgh bila mkn makanan bercoklat,dia tak leh berak..hehehe

PinQib said...

Nem0 o0h Nem0--> HEhe., u boleh x??:P

Precious said...

Woooo .. that pink toilet is very d lawa noooooo!

PinQib said...

Precious--> Amek dari tenet joo., klu jamban sebenar., xda nya I nak expose

sweethOneY said...

hahaha.. comel gila p citer pasal berak ;p

tp biasa dgr klo minum byk sgt milo.. nnt itu bahan buangan jd keras..

kikiki

PinQib said...

sweethOneY--> comey ke?? Nnt i cter sal taik lak esok. hehe

sI tEDI said...

pinqib : ye lah.. makan milo or ratah milo nanti sembelit tau!!

so.. untuk poo poo secara lancar sila makan buah betik!!

:)

PinQib said...

sI tEDI--> haha.. mana nk cr buah betik. bilik pn x kuo..

Mak Su said...

oouhhh, sangat konfusing dan menekan2 hati.... banyakkan minum air suam untuk kesejahteraan usus anda :)

Entry Best!