Wednesday, November 11, 2009

There is tomorrow.


Salam,
seriously, for the past few days, I selalu cakap pasal nuffnang.
I was being so selfish and greedy.duit
Like it was going non-stop,
everything was about nuffnang! :X
Then, saya googled " Kenapa saya masih tidak ada money dari nuffnang"


At that time, I asked my roomate( complaint)
Kenapa la I tak dapat duit lagi ni??
Then she answered " Sebab ko tak berblogging dengan IKHLAS "
I was so shocked. Memang la peculiar sikit, ada ke orang blogging sebab
ikhlas?
ADA??


Okay, now I regret being such snobbish.
Niat nak ber-blogging hanya to get money.
Maybe sebab itu I still do not get anything.
Okay, I'll be patient, no rush, just hush-hush.





Okay, hem tomorrow, would be the last day, I'm sitting for exam,
It's the toughest paper ever!
Saya amat mengarap-kan doadoa from korang.
Supaya senang la sikit answering those:
uber-super-duper unexpected, hard Questions ( Metaphor). :P


Hope, boleh jawab laju macam kereta audi.
Boleh balik dengan happy and for sure get ready to watch 2012.
haha.~~


LOVE

~moi~








P/S: What should I blog?soal

3 comments:

sweethOneY said...

saya nak ckp berblogging dengan ikhlas tu mcm berani sangat bunyinya kan..

yang penting, sy tulis apa yg sy nak tulis.. bila sy nak tulis n it's not about the money or the readers..

selamat berblogging! :)

joegrimjow said...

cam da komen pasl ni
xpublish ek?
ke xsampai?

PinQib said...

sweethOneY--> hehe., x paham?? mksud u expose everything ke??

joegrimjow--> Apa?

Entry Best!