Monday, December 28, 2009

4 days to go


Salam.
Morning peeps.
Yes, I feel so fulfilled and ready to take on what's coming over!
Semangat bangun pagi.

Pagi ini hanya makan satu keping cracker gula
dan selepas menjemur kain tadi terus continue berguling di atas katil.
Im gonna miss this katil-bantal-selimut
nanti.


SO, im perfectly gonna take this chance.
4 hari lagi tinggal beb,
I selalu cakap macam ni.
Even macam I rasa I'll be dead dalam journey ke Kedah.
Suuuiii.. Takut gila. And i promise myself I takan makan nasi hari ini.
MOGOK makan.
No, diet program back to normal.
See, ups and downs macam normal je.
Begitu lah yang terjadi kepada semua human.



Soi betul, setiap kali cakap pasal balik ke Kedah,
mesti hati I duk dupdap2.
Shit-oh ar. Im totally gonna miss home.
-Eleh kau ni cakap macam kau ni nak ke London je-
Am I feeling homesick?

Kaki I sakit kena gigit pacat.
Masa ikut Dad I jadi jaga the goats.
Dad yang jaga, I tolong bawak botol je. Betul agaknye kambing ni makan semua benda.
Sebab tudung I pun digigit nya. Mungkin sebab the blink2 tu kot.
Sekarang the bite semakin worst.
Selalu gatal dan now pedih sakit.
Macam swollen sikit. Dan esok kemungkinan akan ke dental.
Nak buat tampalan. Ada thit little mini lubang in between my teeth.
Antara dentist dan doktor biasa mana korang takut?

I takut dua2.






P/S: Hope betul la no cabutan kena buat. I takut kena cabut gigi.






Love,
~moi~

8 comments:

Eyriqazz said...

fuhh,cabut gigi?sakit kalau pi gomen..kalau pi swasta,tak sakit mana...

http://eyriqazz.blogspot.com/

sI tEDI said...

aku takut dr gigi..

ha ha ha

Nik Imana said...

u da balik kedah nnt contact la i yeppp...;)

Redbloodsnow said...

pssttt...kak zie dua² bani taw...miahahahaha. (ayat tipu jek tuh...hikss)

Rowena Chasez said...

ololoo~
anak manje nie..
slalu je homesick..
heee~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

holohhhh caboot gg pun takoot. hik hik hik.


happy new year yang :)

Rowena Chasez said...

mehh g blog i..
ade award..
hehee..
amek tau..

J u l i a 。.゜✿ said...

ehh blythe =D
are u a collector ?

Entry Best!