Sunday, December 6, 2009

Help me, otai2



Salam.

I nak tanya otai-otai bloggers macam
cik epal, cik tedi, Princess RedBloodSnow, Bvlgari Girl dan lain-lain
macam mana diorang buat a very superb job, making their blogs well-known,
sampai ada yang boleh pergi Singapore.

Lol, There are few reasons I've listed here, I rasa the causes yang buat blog I kurang femes :P

  • Ayat yang hampeh ( kau karang esei budak darjah satu?)
  • Idea yang tak menarik. ( Tak leh nak cerita sal pakwe ke apa)
  • Masa yang terhad untuk berblogging, ( kadang2 berokband kau buat hal)
  • I baru berblogging( some bloggers dah bertahun2, I baru nak masuk 1 tahun)
  • I tak pandai berinteraksi dengan bloggers lain.( ??)

    Betulkah reasons di atas yang I listedkan?
    Dan macam mana pulak mahu menjadi sedikit popular. I don't blog because I want to be POPULAR. It is because saya sekarang kan sudah menjadi seorang business woman. A new one. Dan I menjual a slimming product, JUSMATE5 very popular one, dan founder nya is Dr. Rozmey, Orang kampung dan senegeri I. (bangga)



Dan saya harap dengan sedikit pertolongan korang; otai2 or non-otai2 yang ada tricks tersendiri, boleh lah tolong share, cara2 meningkatkan kepopularitian blog.Malam ini mungkin bermimpi saya sudah menjadi jutawan,sebab masa berokband I tak menjadi, I mimpi tiba-tiba lappy I ada sambungan wireless yang maha laju. MASYAALLAH.
Mimpi kiriman siapakah ini? Setan? Iblis? Atau Yang Esa.



P/S: Tolong la promote sikit barang dagangan I kat blog2 korang. Hanya ALLAH yang mampu membalas jasa baik kamu. =) . Honestly, there is no doubt using this product because it is purposely made for making you skinnier, but. For sure, there is no side effects.
Do not hesitate! Interested in buying JUSMATE5? Sila email: qiblancelot@gmail.com Call :0139807886/0199789854 !
Money Order
to; RASHDI BIN IBRAHIM
Account number :103024233087 (Guaranteed will safely arrive at your pintu rumah!)


Have a niceday;
~moi~

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk..klo jusmate ni bkesan..promote2..

@rE-LonG said...

smOga menjadi usahawan bjaya..gud luck n all the best ^_^

a s m said...

awk lg otai rasanye

PinQib said...

a s m--> mana ade, ilekkkkk

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N ::--> Haha., sabar ye pinses, tengah usaha niii

PinQib said...

@rE-LonG--> Tengss @rE-LonG.,

Redbloodsnow said...

aharkss..bangga plak name akak listed..lalalala. trick die, buat lah entry yg byk merapu meraban but keep it short n informative. kompom melekat jek readers tiap² ari.

selain tuh, bloghopping help a lot to promote ur blog dear. so jgn mls² bloghopping ea :)

Entry Best!