Sunday, December 27, 2009

Sad but true.


Salam.
Fuut, lama gila I tak berblogging.
Sibuk menternak sims and tengok TV.
Adoi.
Hari ini pulak baru dapat tahu
result exam lepas yang I target boleh dapat 3.6++, :(
hanya dapat 3.49.

Shit-oh.
When do I get the chance getting those fame sebab dapat pointer tinggi.
Gila malu pula nak tulis kat sini.
Hehe. At least i tried kan.



Okay, I don't know why,
tapi berat I memang da tak turun.
Most probably, sebab nafsu makan kembali berombak.
Tapi I da janji,
balik je ke maktab, akan ikrar diri macam peserta The Biggest Loser yang
kena kick out sebab teammates dia percaya, she'll have the will and the strength
untuk berjaya kat luar. Luar ialah -maktab-



Hehe. InsyaAllah.


The sad news is, I juga baru dapat tahu,
I kena pack and pulang ke maktab this coming third of January.
Why do I always be the last to know everything important?
Macam katak pula.
And the end of the day, I menangis macam Cinderella yang kena dera dengan
step sisters nya masa bagi tahu Dad yang tarikh pulang ke maktab harus diawalkan.







P/S: Sedih woo. Doakan saya berubah menjadi big girl not BIG girl. I mean a girl that will no more act childishly. AMIN. Eh, blogwalking akan menyusul. Wait for my comments, and sorry ye sebab lama tak menjenguk. :P






Love~take care
MOI

4 comments:

Sharinginfoz said...

itu dah cukup bagus.. click ur mas.. bosan2 singgah le...

Rowena Chasez said...

ehhh..
3.49 was GREAT!!
uisshhh..
syukur...

@rE-LonG said...

Congratulation..okla pointer tu..
yg pntiG da brusaha yg tbaik kan..

da nk blik maktab kn?takiG care k..n study smart ^_^

PinQib said...

@rE-LonG--> Thanks @rE-LonG. Hehe. Nasihat bagus.
NI la bru rakan blog.

Entry Best!