Tuesday, December 8, 2009

Selesema


Salam,
adoi, sejak Kelantan dilanda,
musim tengkujuh ni, asyik berair je idung I.
I kesat pakai jari je ( sila muntah) sebab malas nak pakai hanky.
Hehe, btw mucus aka hingus pun bukan yang warna greenish yang likat apa tuh.
Ni plain, jernih nampak sangat pure nye hingus seorang gadis pure. ??

Aiishh :O) .Napa I dok cakap sal benda gross ni. ( tak ada modal)

Tapi yang paling sangat pelik nya, tak pernah pula I demam
semenjak balik Kelantan.
Masa duk tempat study, kena hujan setitik ( i think so) malam tu
mesti menggigil gila-gila.
Dalam hati 'adakah sudah sampai masa ku ini?'
Perasan betul, ilmu didada pun belum cukup nak wat bekalan.
But, kalau kat Kelantan,
Kena-hujan-macam-nak-gila-lepas-tu-tak-mandi pun still leh act macam orang
yang makan anti virus.



Tu la kelebihan hujan di tempat sendiri,
bak kata pepatah, hujan emas di tempat orang, hujan batu di tempat sendiri.:)
Kalau hujan emas di tempat orang, practically, malam tu mesti
book ticket nak pergi tempat orang tu, nak kutip emas.
Haha, (tak senonoh kau)
Diet program still going on.
Crazy, but it's true; I punya iman da semakin menipis.



My aim:
Kalau cepat kurus boleh cepat makan banyak balik. ( betul ke?)
Honestly, i think i da lost dalam estimate 2 Kg. Tak sempat timbang lagi.
Malam ni baru nak timbang. Haha.
Malam ni nak makan banyak sebab, Mom beli pucuk paku.
Kenapa ye, masa I tengah berpantang la, ramai orang dok wat I kecoq lioq?







P/S: Boleh kurus ke dengan attitude macam ini? :P






Have a nice day, TC.
~moi~

4 comments:

sI tEDI said...

alhamdulillah.. sudah 2 hari aku bertahan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

diet2 jgak..tp kesihatan jage k...

Redbloodsnow said...

lawa ler plak zie tgk pink toilet tissu tuh...hehehe.

akak ko nih plak, mmg tiap² ari dok selsema :( ade resdong maa...sobsobsob

Eyra Rizal~The Makeup Artist said...

UPDATE MAKEUP CLASS:


20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

Entry Best!