Sunday, March 29, 2009

★★Yopeseyyoo★★

SALAM..

Second post for the DAY..

Huarghhh!!
my head is aching,.
in real pain..
wonder why.
So jealous looking at Cek Ten sleeping
soundlessly like a baby in front me..

Yeah, I admit,

It's kinda real hard for me to
close my eyes right now.

JUST skyping with Cek Yun..
Hehe, got her LINK n now real satisfied.

Yuni can no more hiding her BLUE secrets from me..
sorry cek YUN..
i am so bored.Dont know what to say.
n my mind is spinning like unstoppable wheel of fortune.



HEH..to all readers.
i am now changing my way of writing.
Dont feel awkward or annoyed ..
I am following wut HAK told us to do..

;)





n now..still in the process of watching the episodes
of MY GIRL..[ Yeah, i know, i am the one on the earth who
still havent watched the drama! but who cares?? ]

Here, i am giving away my award of RECOGNITION to
Cek Hatiqah for introducing me this drama..YADAYADA

three more epis left..
a lil upset cos at the time when Gong-Chan and Yoo rin started going out,
things got more complicated and the funny parts are getting less n less!!

HOW COME???


hehe,,giving away 4 out of 5 stars coz i am a
real sweet girl..

OK??

★★★★





Putting away my hands off the keyboard..
k.daaa..have a nice day..TAKE CARE ★★

LUST IN ME

So long since the last time i wrote something real from my mind
deep from heart using full English!

haha..Sorry Miss Keloe,I think my grammar is getting worse n worse.
My lust desist me from doing any of my old routines
Mr.Dictionary is now sulking and i dont even feel like
reading any English novels and even news.

HAHAHAHA..
Frankly speaking, i m kinda envy reading some of bloggers
posts who much of them sincerely writing it in English!~
I know, im not a good student..

And i know i will suck in my ORAL,.
see,readers??
my English is worse!!!! [ there is lots of gramatical error,
n for those who know,please kindly tell me.Would be really happyy]


Haha...till now..


Feeling like writing in Malay again..

Please Mr.Lust..can u behave??


L:Mr.Lust
Q:PinQIb


L:Qib, why dont u use MALAY??more simple,more easy
Q:U shut UP! because of u , i got this &^$#ing suck*&^ grammartitude!!
L:Without me, u r incomplete
Q:I knowww...U r indispensable for meeeeee..;( [ easy to trick]
L:Please Q, it's only English, u can re-learn,,Moreover,its easy
Q:what???????&&^^$$%!U!GET LOST
L:me??
Q:yeah u!
L:Okay fine.but sure u'll regret..
Q:Oh yeah??we'll see..





LATER



Since that day, Q had lost her LUST, n then she started to realize that it was NOT
her lust she got real suck in ENGLISH but herself..


So, because of not having any LUST left, she stayed SINGLE

n not interested in any men, EXCEPT for any handsome, attracting actorssss..

hehe.. There is still a bit of lust in herr..

Wednesday, March 25, 2009

Makan malam di AYU [ lagi **]


Muka happy kerana perot jelas kekenyangan!**

Muka poyo dua makhluk kenyang!**





Salam,.bjumpa lagi,.
Ontheway nk p binding, i decided to have a super
heavy dinner at AYU's, one of my favourite restaurants in Sg.Petani! N yeah it was super heavy that nearly burst out my stomach~!!

adoi..kenyang ni,.
mulut still lg bbau tomyam~!
[waa sedaapnyee**]


hehe.
P makan ngan faten pasai ade budak x jd ikot,
hehe,.Sori Cik Yuni, ang lapo sori**

ni pic yang sempat di snap di 'AYU'..


Cik Faten tengah happi waktu air baru sampai**

Muke monyok taim makanan da habes!Nak lagi!!**

Dengan penuh fokus, sedang hirop kuah tom yam tu!!**SEDAP!
Makanan da habes , pinggan pon lichen!**

Adoi, rosak diet aku!**

♥♥Tag untuk Cik Yus,Cik Faten,Cik Fyka, Cik Mimie n Cik Afif♥♥

Sila.,copy n paste dalm blog ko-rang..

1. Do you smoke ciggs?
=Tidak, katakan tidak!

2.Have you kissed somebody in the last 2 weeks?
=Yeye!! nenekku dan mami ku..waa rindu

3.Who's the last person that came to your house?
=hemm....ni watku sedih

4.Miss someone?
=Yeye!!dadi+mami+mek smue,.♥♥♥


5.Is there anyone you would like to fight?
=My lust,.no someone,it's something

6.Do you like someone right now?
=Nope, i guess not,.still single, stay single♥!


7.Song playing?
=Ajai ft.Krisdayanti:Perlu Kamu

8.What are you doing tomorrow?
=P kelas, blaja, balik, enjoy pasai da xde koswek nk kena antooo♥♥


9.Do you know what tofu is?
=Sejenis maknan pelik,pasai ku x makan..SAKINAH says: Slurp!!


10.Have you ever eaten it?
=Penah,. dont like it** sorri cik tofu


11.Do you want to go back to middle school?
=x mo..ku xmo amek SPM..sngat memnatkn.!!

12.Have you ever watched the Britney Spears movie?
=Video klip adalaa..movie?? pnh ke blakon??

13.What did you do yesterday?
=jadi pelajar normal yang sangt eppy pasai x de lecturer!!Yadayada!!♥

14.Who did you ride in a car with last?
=Daddy n Mummy,waaa,nak balikk!!

15.Are you tired?
=Xde..bersemangat,.esok last day skola♥♥


16.Who were you with today/tonight?
=ALLAH, nCik Faten,Cik Yuni,.sorri pika,ko datang taim ku da nk tido**

17.Where is your mother right now?
=Kuala Krai, rumah batu bercat puteh!

18 .What color socks do you have on?
=x pasti..ku penggemar stokingss..♥♥


19.What color is the shirt you are wearing?
=Huhu.xx pakai tshirt,,pakai baju kurong yg x btuko22..masham**

20.Where is the best place you have ever visited?
=Rumah nenekku,.
Home sweet home**

21.Do you think barbie is a negative role model for young girls?
=NO!!aku suka barbie,.ak pon cm barbiee,.wuahahaha!!

22.How long does it take you to get ready to go out?
=40++ klu x tdesak,.terdesak, 5 min pon boleyyy!!~~

23.Does your family own any boats?
=haha..xde laaa..ak mabok lauutt


24.Have you ever kissed your cat?
=dolu2 pnah,.skunk x ,pasai da x de,sobb33 ;(

25.Where were you when 9/11 happened?
=ak kat umah,still ingat taim tgk TV..

26.Describe the computer you are currently using?
=Acer, sangat Ok.tp ase cm nk tuko..bile la nk sampai??**

27. Have you been outside of the U.S.?
=XXXXXX... x mo p luar US..nk masokk dalmmm..!!

28.The last text you received on your mobile was from?
=From sis ku--Ok [ sangat memboringkan**]

29.Last movie u watched?
=Resident Evil [snagt boring **]

30.Ever had a crush on a teacher?
=Ade.. cekgu Hasnizamm,.heh,.sangt ensem dan macho!!!♥♥♥♥♥♥

31.Do you wish at 11:11?
=xx..taim solat jeee....

32.contacts or glasses?
=xde..mata ku sehat!!

33.Next vacation you're going on?
=Baling/Queensbay/ ak nk p Padang Besar!

34.Do you play any instruments?
=rxxxx.. i'm not gifted,,sob33 ;(

35.Do you have any piercings? where?
=x..nk pkai subang kt tingeee..

36.Last person you hugged?
=Mummy!

37.In the last 24 hours what did you do?
=belaja, wat essemen, tido [ solat**]

38.Who/What made you angry today?
=Cik Ten n Cik Yuni, bace buku x mo kongsi!! :( [malas kawan!]

39.Do you download music?
=Ohh..my fave !♥♥


40.Has anyone ever sang or played music for you personally?
=ade222..hehe♥♥ Lgu FULL HOUSE!!♥♥

41.Do you love anyone?
=ALLAH + FAMILY + KAWAN♥♥ love22,,kiss22


42.Have you ever bungee jumped?
=x..xmo try,.ak gayat!

43.How many pets do you have?
=xde..daddi x bg..

44.Ever have an antfarm?
=xde.. xbminat.. ku

45.Do you find yourself loved?
=ohhh yeahh!!♥♥♥♥♥
sape love ku,ku love balik!!

46.Has anyone you were close to passed away recently?
=Ye! Atok! ♥♥
Ayoh !EE sayng ayoh!♥♥

47.Where is the weirdest place you have slept?
=bawah katil kt umah nenekku♥ BEST!!


48.What's the closest orange object to you?
=kain batik Cik Ten♥♥


49.What is your natural hair color?
=Hitam..sangt elegan..

50.Where was your default picture taken?
=kelas F2d, bsama Cik Ten, tp ku da crop gambarnye,.haha..sowwiiee~~!!♥♥










Gaga

Aku sangat boring hari ni..

xda bnda nk cter, tp nk tulis jgk..
^^

clap33,untuk sifatku yang amat rajin ni..

;0 = ;) = ;P

hemm..assignment x siap g, p still

smpat bblogging,.hua33 [dalam rajin ada mals]
Lecturer bnyak x masok..beesss,.dgr puan ross mbebel pon bess.heh..
mase tbuang..


hem,.apa nk jadi la ngn cekgu ni???


p/s:huhu.nk p solat..mandi pon lom..***

Sunday, March 22, 2009

Please Read.!! ;)


6 Truths of Life

1. You cannot touch all your teeth with your tongue.
2. All idiots, after reading the first truth, will try it.
3. And discover that The first truth is a lie.
4. You're smiling now because you're an idiot.

5. You soon will forward this to another idiot.
6. There's still a stupid smile on your face.
I apologize about this ...


Hehe.sangap lawak, rite???

Akhirnya..

Salam.Post for the day..

Alhamdulillah..setelah berada hampir 5++ jam dalam bas transnasional
dari Tanah Merah ke Sungai Petani,aku akhirnya tiba jua di maktab..

Uiss,syukur tahap gaban lagi pasai ak ni
jenis yang x leh tahan dok diam lame2 ..

peninnnn..mase dalam bas tu ak boleh ase cam2
loya + marah + mengantuk + boring + sedih + gila + sakit. !!~[bak kata,macam2 ada!]

HUH,loya pasai jalan nk balik S.Petani sangt
memeningkan~~!!!

adoii..nape la ade jugk jalan macm ni..SILA BINA JALAN BARU!
[ak masih lagi penin2.macm orng kena monin siknes lak..heheh**]
Sampai ak trpksa memaksakn diri ku muntahh agar x tmuntah dalam bass
[ brapa kali nk ulang daa???]


Marah pasai ak ase dreba tu bwak bas sngat lembap..hehe..
sorri pakcik.len kali bawak laju..Hehe,..i like fast carsss...

Mengantuk ; ak nak tido tp x leh, pasai kuasa penin yang meningkt..Hemm..nape la ak ade penyakit cmni..sangat menyeksakan..cm fobia lak nk naik bas..;(

Sakit psai si tikah mengantokkn kepalanya yang keras bak besi waja tu
ke atas kepala ku..adooi..agak2 nye, pasai 2 la ak still ase pening lagi nihh.
hemmmm..nasib leee..

Boring: dalam bas x de TV,.klu ade boleh laaa tumpang ku menengok nyeee
ni x.mta ku dok tengok luo jee..xde bnda bess pon,.haiiss.Terai la letak astro ke DVD player kee..


Sedih pasai da kena tinggal smua kt Kelate..Sob333.,darlim Shafiya..nnt kak EE balik Kelate lg ye..!

oowwhhh...




hemm..

tu smua cter smalam..hahahahahaha




hari ni..

xde pkara yang besstt....
besa2 aja.
cm dulu2..


opss22

ade22,.



*
*
*
*
*
*

ak da kurangkan makan nasi!!!!!!


aim 4 the day:
nk siapkn NAB,LEE

tido awal..

smalam x sempat tidooo[empat jam jee..mane nk cukuppp]

....MOGA hari yang mendatang lebih baik..YANG ESA,sila bantu ku dalam menghadapi hidop ini.*

Wednesday, March 11, 2009

Sabar ye cik HATI♥♥♥♥


Salam..
Post for the night.,[LAST POST until i get back to Kedah]



AWAY~~



Sambil menunggu Chekgu Faten siap print assemen English dan
sambil mendengar cter Tcer Wiena mengeluh kesah..♥♥

Sabo jela..
Si Wiena ni sdang mengadakan perang2 manja ngan abe beliau..
haiishh.ak x faham laa.besala..orang xde boifren[ I am available!!!♥♥ Yadaadaya!~]
Benda nye kecik aje.,tp dibuat nye bagai beliau tu melakukan satu perbuatan pecah amanah
[ hoho.perumpaan untuk ari ni]


ALHAMDULILLAH,essemen nk hand in esok da siap print..





hemm,hari esok akan tiba dalam mase bebrapa jam lagi,

Hati♥♥ da berdebo2 , kaki da menggigil2 , tangan da berpeluh2 nk jenguk negeri kesayangan ku.

OHHH ,Kelantan!!~ Ak bangga mnjadi anak Kelate! ALHAMDULILLAH[ trademark abe^^]

Sakit perut masih belum mau meninggalkan diriku yang sudah lame terseksaa..
adoiii..

Cepat laaa mase berjalan!!! Fast22xx XD..♥♥

Suda x sabo ni..


p/s:Ku mau jenguk Mek [ hemoni ku] dan memberi beliau kata2 semangat.Kehilangan Allaryaham Datukku Abdullah Awang Senik masih terasa [120209],.Duhai hati bertahanlaa..♥♥..





Aim: INSYAALLAH, tomorrow is a better n better day for me..
LAST day in IPSAH for the week,.!!~~

n yay p CS kompem tgk Dragonball [sorry mami, ee can't control herself, really2222 have to watch it!=0]



To Cik Hatiqah.!
**ni la cik Norhatiqah.Beliau sangat cute~~**



Nape ko tega melukakn atiku yang suda berkobar2 mau meluangkan masa romantis kite untuk bersama2 melihat dan menikmati movie itu..Ouchhh!!it hurtsss.. ;(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuesday, March 10, 2009

Sedang dalam ke'boring'an

Pix yang diedit ketika hati aku yang lara sedang berduka.....♥♥♥




Salam.
Post for the day..

Hemm..ape yang ak nk ckap ye..
Hari ini berjalan dengan excellent skali.
xde maslah kena marah ngan cekgu..
atau x boleh jwab soklan..semua nye GOOD!!

heh.lagi2 paling best time dengar Madam Norhana ber'ucap'
fuuuhh..sangat pedass tp sngat sedap didengar
.
Bak kata simile; bagai tomyam yang sngat panas dan pedas,tp kuah nye ttp dihirup jua[ ade ke???]


Ak edit juga blog ku yang xde sape nk tengok ni
sob33.. ;(♥♥♥

Sbb kk Ina si Ungu itu mengobrol kepada ak untuk mngupdate..

Sedang merenung Cik Faten yang tengah tido macam baby selpas semayang Zohor td..
heh[renungan seorang teman.. =p ]

Hemm..x tau GERKO ade ke x..YA - ALLAH bio le ujan..
malass laaa nk p,.Nk cuti2 balik KG ni,malas aaa nk basuh baju bnyak2..

Homewek sngat bnayk..[ NAB,BMK,BM]


ishh33
AIM: Ku mau siapkan sebelum cuti supaya Khamis ni dapat jua ku menonton 'Dragonball Evolution'


p/s:suda ku lupakan soal boikot.Hati ku suda berkata2.X boleh tahan ;0..



ATTENTION!!~

suda nasib hujan menimpa[ ak reka pepatah ni =)]

suda x boleh 'online2' lg kt umah,pasai sma
lam ak tepon mami tnye pasal tenet,beliau menjawab.
" Da x boleh main da tenet kt umah.Si TELEK
OM da x mau pasang balik kabel yang kena curi tu"

hah!!Wut??GIlaaa!!Nape Oh TELEKOM ??T
ega kau membuat jiwa ku merana..Xpe2,klu blanjutan gak,akan ku usahakan sesuatu agar keindahan balik bercuti bersinar kembali..♥♥♥

Monday, March 9, 2009

Salam Maulidur Rasul


Salam Maulidur Rasul..

Sama2 la kite kite merenung hari bersejarah ini

Kelahiran junjungan besar kita: Muhammad Rasulullah saw. Mengikut sumber-sumber mengatakan bahawa nabi lahir pada 12 Rabiul Awwal tahun gajah bersamaan 23 April 571M. Ini adalah sumber yang masyhur dan menjadi amalan umat Islam di Malaysia mengadakan sambutan Maulidurrasul pada 12 Rabiul Awwal di setiap tahun sehinggalah sekarang.Walau bagaimanapun ada sumber yang lain mengatakan bahawa nabi lahir pada 9 Rabiul Awwal tahun Gajah. Perbezaan pendapat ini akan disentuh lebih lanjut di bahagian Maulidur Rasul. Perlantikan Nabi menjadi Rasul. Dibulan Rabiulawal inilah Nabi saw diangkat menjadi Rasul. Ketika ini Nabi saw berumur 40 tahun. Maka dengan ini bermulah dakwah baginda secara rasmi di Makkah al-Mukarramah.


Hijrah Tarikh hijrah adalah tarikh tibanya Rasulullah di Madinah al-Munawwarah pada ketika itu di sebut Yatsrib. Rasulullah sampai di Quba' pada hari Isnin 8 Rabiulawal dan Baginda sampai di Kota Madinah pada hari Jumaat 12 Rabiulawal dan Baginda menunaikan solat Jumaat yang pertama.

Peperangan: Banyak peperangan yang telah terjadi pada zaman Rasulullah saw diantara tentera Islam dan tentera kuffar. Diantara peperangan yang berlaku di bulan Rabiulawal ialah peperangan Safwan (Badar pertama), Bawat, Zi Amar (Ghatfan), Bani An-Nadhir, Daumatul Jandal dan peperangan Bani Lahyan.

Wafatnya :junjungan besar kita, Muhammad Rasulullah saw. Rasulullah telah wafat pada hari Isnin 12 Rabiulawal 11H bersamaan 7 Jun 632M. Baginda wafat di rumah isterinya Aisyah ra dan dikebumikan di Madinah al-Munawwarah.Abu Bakar ra. menjadi khalifah Pada hari Rasulullah wafat, para sahabat tidak mahu menangguh urusan pentadbiran kerajaan dan segera membai'ah saidina Abu Bakar ra di Dewan Bani Sa'idah. Ini adalah kerana urusan pentadbiran negara tidak boleh terhenti walau seketika dan ia adalah nadi sesebuah kerajaan.Sebahagian sahabat pula menguruskan pengkebumian jenazah Rasulullah saw yang diketuai oleh Saidina Ali ra Ahli Bait Rasulullah saw.

Pembukaan Iraq: Tentera Islam yang dipimpin oleh Khalid Ibni Walid ra telah memasuki Iraq dan bermulalah pemerintahan Islam di bumi Iraq di zaman saidina Abu Bakar ra. Pembukaan Baitul Muqaddis Salahuddin al-Ayubi telah memimpin tentera Islam menewaskan tentera Salib dan seterusnya membuka pintu bagi pembukaan Baitul Muqaddis pada tahun 583 H.

Kejatuhan Empayar kerajaan Islam Sepanyol :Kubu terakhir tentera Islam di Andalusia telah ditumbangkan oleh tentera Sepanyol yang dipimpin oleh Ferdinando dan Isabella pada tahun 897H.


Bermulalah kemusnahan tempat-tempat bersejarah

Warisan umat Islam, masjid-masjid ditukar menjadi gereja dan muzium dan tiada lagi suara azan di negara tersebut. [Photo] Masjid Haiga Sophia di Sepanyol yang telah ditukar menjadi muzium.


Masjid Haiga Sophia di Sepanyol yang telah ditukar menjadi muzium.


p/s: ni semua fact yang aku cedok dari sesawang. tapi sangat berguna!~

Sunday, March 8, 2009

Hari Yang Meletihkan.


salam,
post for the day..
hemm..

ari ni,sepatutnye kelas ak for the Pj subject patot wat cm satu kerja
pergerakan lokomotor dan bukan lokomotor..
[alaa,pergerakan yang ade guleng2 balak2 tuh]
sport shoes ku suda buruk..harus ditukar..



stiap orang kena wat 8 pergerakan~~!!
hem,jenuh gak smalam ak pikir,siap wat draft lg nk wat movement cmne..
last2 x jd,,.

adoii,.penat emosi.
.pastukena mengadap kelas..Dr.Lee,Mdm Norhana,Cik Hakimah dan ku sndiri.
aku kena presnt BM.
tp xde sekor pon dengar.
adoiiii~!!!sakit tekak ku mem'project' suara ku yang tengah ala2 srak2 basah ni..
ape laaa [ sedih.. ;( ]
smpai ati korang wat aku cmni..sob22

hem.,last2 paper tu, ku biarkan sahaja dan ak pretend smua suda ak bntangkan.

pastu on the way balik ,singgah kedai beli nasi,
ak p satu pondok buku,beli la paper Metro + Utopia,
n tnpa disangka2 plak. plastik bag yang mengndungi 2 bnda yang ak beli td ttinggl..
nasib laaa..ade sorng adik [pasai die pngil ak akk, tp...AKU MASIH MUDA LG]
tolong antokan..
hehe,.TenQ..yadayayada..!!!~

skrang aim ak for the day:

a) aku kena kwal emosi ku [ nk jadi cekgu kena sabo]
b) kena p scan otak ku yang muda lupe2 ni spya x ttinggal brang lg..


esok cuti: boleh bangun awal siapkan keje umah...

Saturday, March 7, 2009

Currently...

aku baru saja menghabiskan membaca novel komik[orang pnggil cm ni ke??]

hehe.
credit to Shafiqah for buying diz lovely love comicss,
yadadyayda..

hehe.,
snagt happy..

aku memang macm ni.
sejak dulu lagi suka kumpul buku.
dulu kumpul MR.Midnight,tp x tahan lame pasai x de orang nk p beli,
[rumah ak dengan kedai buku, jauuhh]

pastu beralih kumpul mjalah remaja,
berenti gak, pasai mami pesan
" lain kali ,beli remaja ngan duit sendiri, jangaan asyik mintak duit saya aje]
trus hilang minat.klu beli pon kadang2 aje,
pasai aku rase,aku suda menjadi wanita.hehehe**

& for the time being, minat aku telah beralih mengumpul komik keluaran GEMPAK
biasanya ak beli di CS atau Popular,
skarang suda menjangkau hampir sepuluh.
Jangan ingat sepuluh tu sikit...

Comix terbaru yang aku suda bace ialah
hasil tulisan Kobata Yuuki:
bertajuk
a)Kasih,bukan kau[★★★](ending x bes]
b)Cinta Egois..[★★★★★](sangat enjoy]

heheh,kesimpulannya.,majulah komik untuk negara

skrang sedang tunggu mase lagi untuk beli komik baru,.
duit suda ade,..mase je xde..

LAlala..

aim:

selain nk kumpul lebih bnyak komik n buat kedai buku**

aku nk tengok movie Dragon Ball yang terbaru,Jelez rase nya,kawan2 da tgk Upin&Ipin,saya je belum.

p/s:Kan movie kena boikot??♥♥♥

Aku x faham


Aku tengah chat melalui skype,
ngah dok bz menklik keyboard,bunyi la tone ,ade file nk diterima.
ak pon klik la,


lpas tunggu for a few secs, suda selesai upload

tpampang laa gambar Marlia a.k.a si azizah mahzan sedang berpelukan dengan
pelakon utama lelaki Spa Q2 tu..

heem,ade lg..botol arak pon ade..
ishh2


ak x paham laa..nape eh.
sejak makin tua ni,makin mnjdi2,.
si lelaki tu plak sewenangnye gune statement " saya da bagitau is3 saya,kk Zi[azizah] tu macm kakak saya.."

hehe,.tergelak beso ak bace..

hemm.

LU PIKIR LA SENDIRI~!

Friday, March 6, 2009

Gaduh ngan si *&^%##%%


ishh3 ni memg kisah benar..!!~~ da dekat seminggu kitorng gadoo. ishh33[banyak la dosa ak nnt]

AMPUN YA ESA.
. sangt lemah dalam mencontrol perasaan [high temperatute,cam Tata Young]

ana,boleh sabar lagi,dengan cubaan ehem2 dlam mencabar perasaan ana. buat dek taim ana present, pon,ana boleh tahan lagi, tp sampai satu tahap ana dapat tau, die da wat plan, lepas cuti seminggu ni; nak soh ana pack semua baju n alatan p pndah bilik lain.. adooii,,
TERBAKAR HATI..

ana pon tulis la nota yang sngt pedass, n then lantak la ehem2 tu nk bace or x.. PUAS HATI,;


p/s:klu perangai macm tu,baik p beli bilik sndiri n berumetkan toyol sja,.

Wednesday, March 4, 2009

hi..my first entry!!

hai.,.♥♥♥ (muahhh33)

ni la post pertama ak..
setelah menimbang mendarab dan membahagi, akhirnye,.
trcipta la jugak BLOG pertama gue,.

hehe,.sebenarye
bagi ak,lebih baik ade blog dr dok mengumpat,.
kureng2 klu orng bace pon scr indirect bukan direct..

dats wut ak rase,.
hehe,.


hehe,.

undur kan diri,....buat mase ini,.

COMING SOON♥♥♥

Entry Best!