Thursday, April 30, 2009

Suka-suka, sudah confirm!!

Salam:pandacloud_31: , satu lagi entry sebelom saya menutup hari indah saya.:pandacloud_08:
heh..hati masih terasa:pandacloud_43: terkilan:pandacloud_43: pasai,
hehe,:pandacloud_06: tadi sepatutnye saya dapat makan free.
tapi nak buat macam mana, hehe, :pandacloud_19:, sikap kemalasan yang semakin pesat membesar dalam diri ini =)
golek-golek atas katil,sambil merenung lappy,hehe,,esok kompem keluar
:pandacloud_07:.ase nak melompat-lompat..yela, duit hanye tinggal berapa ringgit saja.ini situasi
yang palig gawat pernah dihidapi=D..nasib la, partner saya juga mengalami
masalah genting yang sama!!:minimo_01:

hahak..esok ada duit, ada fun, ada semua,
orang2 yang dibenci sudah balik kampung, boleh la, nak bergolek,
berdangdut,:bofu_26: berlompat kijang, menanam tahi mata dengan gigih lagi!!!

yaya,.semua boleh:pandacloud_14:..anda boleh pergi dari hidop saya,.jangan harap
perbuatan ko belakang saya dapat menjatuhkan saya:pandacloud_43:,Go To H E L L :pandacloud_42:stabber!!
i dont care about you!!okaihh!!:bofu_48:

Owhh, saya benci kamu2 ini

Salam, post for the day:pandacloud_12:.. Perut suda berkeroncong mintak diisi, macam ada asid panas jedalam perot ni, tengah membakar isi2 perut:bofu_40:adoii, pedih sungguh..
:minimo_33:ase cam nak tido aja, tapi sebab kalau tido, kompem petang karang,
akan x larat nak kuo beli makanan. :pandacloud_43:..Hem, plan nak kuo esok macam
masih samar2:pandacloud_20:.. Harap la jadik.. :pandacloud_05:..Da lame x kuo ngan cik Faten.rindu asenye
yela, taim dia keluar, saya malas, taim saya keluar, dia pulak malas,

adus, elaun pon belom masok.. ase geli tekak je nak jerit
"Nak elaun!!:ayokona:.." hehe. Kalau jerit pon x kan sapa kisah, pasai, bulan Mei pon
x masok lagi., kepochi betoi:pandacloud_13:...

Ni cter x puas hati, salah ke nak keluar pakai baju sukan??
yelorh, bukan baju sukan yang memang nampak baju sukan tuh.
ni baju sukan yang memang nampk cam eklusif je:pandacloud_25:..Hehe[ saya rasa laa:pandacloud_47:]

yelorh, pakai, dan disamakan dengan jeans, kompem x akan di syaki baju sukan,
:pandacloud_45:..tapi kenapa maseh ade suara2 sumbang yang mengatakan,

:bofu_47:lol, " lame la pakai baju sukan maktab, Kalau aku, memang tak pakai la, buat malu saja!"

heeee, ase2 cam nak tampar:pandacloud_48: saja mereka itu!!:bofu_12:Habes ko ingat lawa sangat la
fesyen ko tu,:pandacloud_36: trendy sangat la?:pandacloud_48:? hem..






:kiss:sabar :pandacloud_35:yeeeee cik Qib :pandacloud_35:=D

:pandacloud_27:awak kiut tau kalau sabar [ayat penyedap hati ]

Wednesday, April 29, 2009

Opps, I did it again

:bear10:
Salam,.another post for the day,
hem.,
S A Y A, semakin garang,:simerah11:semakin menjadi2 pulak,
dulu pernah ditegur suda
tpi skarang pantang tertekan sedikit:boy4:
mula la nak tengking2, marah2
:simerah11:sumpah seranah,.

hehe,.sooooo:laugh: sooryy..
janji akan ubah perangai,.
i know i am a jerk,. =)

Tuesday, April 28, 2009

What am I supposed to do =)

Salam,.Post for the day =):bear2:
hari ni still ade lagi kelas gantian,
dan petang ni, masih perlu menghadiri kelab bola tampar
sangat memenatkan,
walaupun sudah lama meninggalkan habit tidur petang,
namun, sudah mula terasa cemburu melihat kawan2 tidur petang,
saya juga mahu ikut tidur petang..
:boy8:

Ditambah-tambah lagi,
exam sudah semakin menghampiri,
waktu terasa semakin menghambat
[ade ke word menghambat??]


:bear13: asyik membuang mase,menonton TV sajaStudy belum lagi,
revision belum lagi,
mungkin saya patut stop
berblogging dulu,
But sure, it would be impossible,
LUST saya sangat besar dan memerlukan saya untuk terus
setia kepada lappy ini =)

Di kelas, terbayang-bayang
nikmatnye berblogging,
mana mungkin,:simerah7:
saya melupakan aktiviti wajib ini..


Runsing memikirkan =)
:bear9:


:simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10::simerah10:

Entry Best!