Thursday, May 21, 2009

Saya dah tak ada

Salam,.mood nak berblogging suda hilang gamaknya.


rase cam nak jadi cam yang lain,.private terus atau delete sajo akaun..
hehe,.

Tuesday, May 19, 2009

Like i care ;-)

Orang yang depan orang berlagak baik,
cakap penuh sopan,
jalan penuh gemalai,
cakap terpercik air liur pon boleh kesat
tanpa orang memandang jijek.

TAPI!

Belakang,
sangat kejam tahap dewa,
mengumpat orang sana sini,
pengotor,
menghasut,
berpura-pura study, macam kita ambel kisah pasal dia,
berpura-pura minat sesuatu sama dengan kita,
sekarang sudah pandai mencelah antara laki-laki,
Duduk dengan laki-laki penuh rasa bangga!

dan sewaktu dengan nya,.
segala nya,
dan dia mesti nak jadik copy cat..

well, get a life laa!!

DAN dengan INI DIUMUMKAN
:pandacloud_27: hanya tinggal dua paper saja lagi, and they don't need me to memorize some tough formulas. I am so glad ;)

Saturday, May 9, 2009

Exam mode =)

Salam..

Dengan ini, saya menguarkan bahawa, blog ini tidak akan dijejaki oleh saya bermula hari ini
sehingga 28/5 tahun ini..

SALAM PERPISAHAN..ADIOSA
:bofu_25:
:bofu_39:BERUSAHA UNTUK EXAM! BASHAH!

Wednesday, May 6, 2009

In the mood =)

Salam..
entry untuk hari ini..

ehe,.in the mood of what??:pandacloud_38:-->>> Jeng22

saya :pandacloud_27:sekarang in the mood menonton drama My Lovely Kim Sam Soom..
=D saya :bofu_42:,.akan berusaha menghabiskan drama ini!!

waa,.lebih semangat, :bofu_44:..Mengalahkan nak hadap exam plak..
yea,exam akan diduduki dalam masa hanya beberapa hari lagi,
dan saya boley estimate, peratusan ilmu yang sudah masok kepala
saya,.20%..heh,.


OK,.RAQIB,, usahala kamuh! Muga2 dapat hadiah dr mam+pap,.
kih444,.x saboooorr.. nak balik..=D

i want surprise like Iqah's.,jeles222..=P

Monday, May 4, 2009

Salam takziah..

Salam.
Entry untok hari ini.
my eyes still hurt at this moment,.
after receiving a shocking news, surely,
i wouldnt mind, bursting my tears on that..
one of my friends, Syafiqah, has lost his father,
at about 1.+++ pm..

sangat la menyedihkan,
sebab apa perasaan korang,
to lose a dad at the age of 19;
saya sudah awal2 lagi
try untuk mengimaginekan diri
sangat la susah..hampir setiap kali teringatkan Arwah DATUK
mata saya akan sentiasa bersiap sedia untuk
mengalirkan air mata..

swear i wouldnt be able to face a day without a
man called dad in my life..


P/S: Tolong minta sedekahkan AL FATIHAH buat arwah bapa sahabat saya dan seluruh umat ISLAM yang sudah meninggalkan dunia menemui PENCIPTA mereka..

SEKIAN...
:pandacloud_10:

Entry Best!