Wednesday, August 19, 2009

Tak Kisah

Ada orang kata. dia tak mau kawan ngan aku sebab aku ada hati busuk
dulu dia kata dia tak mau kawan ngan aku pasal aku tak pandai
aku pon cakap.
aku tak da la nak sangat kawan ngan dia.
bukan bagi apa-apa faedah pun pada aku.

dia cakap kalau nama aku bersih balik pun.
dia tak ada nye hingin nak kawan nagan aku.
well.macam la aku kisah sangat.
setakat kawan macam dia.
.it doesn't effect my life at all.
seriously.ni la percaturan aku yang paling bodo pernah aku buat.



kalau dia ak tak kenal kan bagus.
well. aku admit aku salah sebab panggil dia bodo
well. dia boleh plak cakap benda yang dia wat kat aku ni,
aku akan berterima kasih.
aha. betul la sangat.
tengok.
sampai jadi macam ni,
memang aku berterima kasih la sangat kat ang.





p/s: if u feel stupid, just don't drag me into this.i am not interested. aku tak kisah pun kalau tak ada kawan macam ko. sedikit pon.

Friday, August 14, 2009

Dia kawan makan kawan

Tak sangka,
aku tersilap perkiraan.

Aku kejam, egois

Semalam, kecoh satu kelas sal aku gaduh ngan ex-rumet aku:34:
yessir. memang aku menangis.:09:
bukan menangis sebab apa, sebab
aku tak sangka, X tu boleh bukak ceriter ni kat boys WTF:25:
Yela, sambil cerita, mesti ada sikit asam garam..
boleh pula dia wat cerita, aku kunci pintu , tak bagi dia masuk, sampai dia menangis teresak-esak.
kesejukan[ well, part kunci pintu tu, memang betul, but the second part, like hell boleh plak dia made up]

Current stats: Boys plan nak adakan satu sesi boikot ak:24:

Si A:Jom kita boikot qib. Ada ke patut wat camtu, ajar sikit dia ni:23:..
Si B: Kita ni manjakan sangat dia ni.Sebab tu jadi macam ni.da tak betul gamaknye. Ada ke tinggalkan kawan kesejukan kat luar bilik @3am.Kena ajar ni..
Si C: Ko ni egois sangat.Sampai ati ko wat camtu kat dia
Si D: Napa eh qib gaduh ngan si X?


Yessir, everyone is blaming me
she made up stories & u believed her,
pastu spread fake rumours about me.,
tape2.:14:
but, if i am found not guilty,
then i'll make sure,ko tak akan senang

PERCAYALAHHH.......

p/s: lepas spread, baru nak fix.,
aku mengaku aku ni kejam.hati kayu,manja, demand,berlagak.so what
at least, xda nya aku nak heboh2 inner perempuan kat lelaki.
No pride at all!
:22::42: campak muka dalam dustbin lagi bagus,

Thursday, August 13, 2009

Should I be feeling guilty?

Terlebih emo.
i am stressed out, coz mai essemen, still hasnt completed yet.
wat??
:34::34:
I am extremely exhausted..
:44:Lol, saya letih, apabila semua expect saya yang buat semua kerja,sedangkan i've tried my best on my part.
:44:Saya juga letih, sebab selalu kena salah sangka..
:44:Letih nak mengadap sifat demand nye
:44:Letih nak pretend nothing happened
:44:Letih dok fikir sal essemen ni, siang malam, macam saya tak ada kerje lain
:44:Letih asyik jaga mata supaya tak tengok dia dalam keadaan marah
:44:Letih jaga mulut nak jaga hati dia
:44:Letih dok jaga hati tak mau benci
:44:Letih segala-galanya:44:Please end soon

:46:

Wednesday, August 12, 2009

Mood : Roomate Sweet dan manja! =)

:smoke:Salam..sudah hampir tiga hari saya bertemankan seorang gadis manja dan sweet di bilik A001 di sebuah bangunan hostel yang boleh dikategorikan usang..:51:
nama beliau ialah Fatimah Azzahra .. [well, a bit unsure]
:52:..mula2 ingat nak panggil timah.:21:
then it turned out, dia introduced herself as azza.mula-mula
adalah rasa, napa tak guna Fatimah?? Dahla, nama anak kepada baginda.:40:
then, saya pun pandang diri saya di cermin, saya pun sama,.nama yang diberi pon hanya di'nick' kan..:16:

Characteristics Zarra


:48:Comel, kecik manis orangnya
:38:Sore serak2 basah, seksi auuww
:48:Sangat hygenic.:55: Sangat happy, ada la jugak teman bergotong royong.
:38:Kawan baik beliau seorang tinggi
:48:Asal utara:39:Tak cakap sangt utara
:48:Rajin tahap nak mampus
:38:Lemah lembut
:48:etc....:38:

P/s: hope, tak ada lagi cold war macam dulu-dulu. aku ni hot tempered hahah..:13:

Sunday, August 9, 2009

Tag

Salam..:52: now is the most buzy week ,( i think) selama belajar di sini..
gilak.. Essemen, banyak gila, thank God, dua yang patut dihantar dulu, and darn, dua-dua pun tak siap lagi...:25:
aku banyak waste time, tengok citer korea, baca novel,:24:
aiishh.,:37: study aku tak pernah letak nombor mana2, satu je:23::35:. Aku pening gilak,
dengan team member macam ini, survey macam itu, bila lah nak siapkan..
"LOL, dateline:40:, hanya tinggal a week sajo lagi,!!!

Okay, sementelaah aku tak ade post nak tulis, baek la aku menjawab tag dari

Amira Zafirah

  • Click Here
  • ..


    and here it goes:


    "Adalah baik sekiranya anda menulis 15 perkara yang orang tak tahu semasa kecil anda,dihujung entry,anda harus memilih 7 orang untuk di-tag"


    1) Semasa saya kecil, saya makan nasi dengan jari dipenuhi cincin sotong, kicap kipas udang yang banyak, dan peha ayam yang tidak bersentuh disisi pinggan makan saya, sehingga lah nasi saya habis dimakan, kemudian baru la, semua lauk2 itu akan dimakan satu persatu.


    2) When i was little, maybe about 5 years, saya suka tanya daddy, what would ALLAH look like, adakah Allah ada perabot, ada kerusi, ada meja dan so on.. Sampai pening daddy saya nak jawab, tapi, he knew kot, someday his little daughter ni akan jadi pintar macam ni, alim sikit-sikit. And i used to pikir Allah ni macam lelaki India yang pakai baju chef, yang baju dia kotor kena tomato [iklan pencuci baju].. I was a jerk..!!:32:


    3) Semasa kecil, saya lah anak yang paling manja dalam rumah, everything yang saya nak saya dapat, even, mummy akan selalu melebihkan saya dalam semua aspek, differed from my older sis,dia selalu kena blame bekos of me, sebab itu, my sis tak rapat sangat ngan my mom.


    4) Saya adalah penggemar barbie, saya pernah dapat satu patung barbie, warna rambut brunette, mata hijau, pakai mini skirts, ada kitty yang warna coklat, my sis also dapat sama, tapi rambut warna blonde, dapat she's got a puppy. Saya punye barbie, ended up, muka and body penuh ngan contengan pen,and kaki patah, adu kat daddy suroh baiki my barbie, but akhirnya, saya ambil pulak my sis nye barbie. [mereng tak haku?]


    5) Daddy cakap, my first english word that came out from my mouth is 'flower':48: [vangge tol]

    6) Seorang yang mudah merajuk taim kecik, sampai penah tido bawah katil yang penuh debu kat umah nenek, sampai satu rumah ingat saya kena culek.

    7) Haha, ni hobi yang tak leh blah, suka tak pakai baju, [seluar aku pakai,sebab try tak pakai seluar, rase macam nude gila,haha, memang nude gila pon]

    8) Dapat teddy bear pink dari mom :38:masa umor 14, paling suka la[ i couldnt sleep without her], pasai start dari tuh la,saya minat habis ngan kaler pink.. saya panggil teddy tu pinky, dan saya adalah mama pinky..=):17:

    9) Pernah kena tipu ngan kawan masa darjah lima duit dekat 10 ringgit, 10 ringgit is huge okaih, zaman muda2 dulu. sampai skrang still ingat lagi:42:

    10) Jadik mangsa buli pelajar darjah 6 masa saya darjah 5, bukan ngan senior girls, tp boys,darn u all!!

    11) Pernah tertunjuk seluar dalam semasa try tonggeng punggung kat kawan masa darjah 4.

    12) Paling femes dalam kelas masa filem jaws 3d ditayangkan pasal, rumah saya je ada spek 3D.hehe

    13) Dekat rumah, penah kena electric shock dua kali, sebab selalu cucuk plug ngan paku.[ i am dumb :16:]

    14) Gila ngan kartun Disneys, mosr of the kartun, especially princesses ni, aku memang khatam dengan excellent ..:43:

    15) Pernah mandi ngan sepupu bertelanjang bulat masa umur 10 tahun:34: :34::41::21:

    Aku nak tag

    1)Faten Shafiza

    2)Shafiqah Zuki
    3)@re-Long
    4)

    5)Amalina Afif
    6)Yusra Nabila
    7)Arianna

    Entry Best!