Friday, January 8, 2010

Alim sikit


Salam. Selamat pagi semua, OPS ! selamat tengahari.
Semalam, malam berpoya-poya,
tak la gi berpoya-poya sangat.
Berpoya-poya sikit je.
Letih gue, planning dari minggu lepas nak berpoya-poya
tak jalan langsung.
I nak berpoya-poya, tapi diorang ni, berpoya-poya pun masih
malu-malu dan tangguh-tangguh.
SADIS, tsk
(cuba kira berapa kali perkataan berpoya-poya dan kata ganda dalam teks diatas)




Pagi ni, orang yang I damn missed called,
tapi disebabkan I tido-mampus-kalau-bom-jatuh-kompem-tak-sedar,
I tak picked up. Mesti orang itu akan ingat I tak bangun semayang subuh.
I hanya bangun lepas CIK HATIQAH, jiran-sebelah-bilik-paling-hujung gerakkan I.
(Gila sadis betul cara hidup ko)



Adoi, Ok. Frankly, citer 2012 belum I tengok.
(semalam aku dok berhuha heboh nak tengok)
And to Sophie, tak yah sedih sebab kita pun x tengok lagi.
:)



Macam mana nak buat diri ini dekat dengan NYA,
yes I know, it must first come from inside of me,
tapi, saya ingat NYA, tapi nak menguatkan cinta kepada NYA.
Zikir da baca, tapi kusyuk dalam solat itu belum ketemui.
I ingin dekat lagi.






P/S: Da lama cuba google macamana cara kekal kusyuk dalam solat. tapi tak jumpa hasil
memuaskan. I memang alim sikit masok je 2010 ni. * hehehe




**Rindu dengan my hot ghost busters ni.




Take care, ~moi~

21 comments:

julietANNA said...

auuuwwww gila hot! *hidung berdarah*

Mak Su said...

dean dengan sam tu ker? maksu pun suka tgk. tapi bab pasal neraka neraka tu, menyampahlah... ikut suka dorang jer buat skrip, mcmlah dah penah masuk neraka.

take care, ada kemahuan, ada jalan :)

Sharinginfoz said...

singgah jap.. bosan2 datang le sini...

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

SieRRa183 said...

hai...slm knalan...
sy pn ske sme e2 2 bradik...
klau nak tngok citer ni full utk 4 season...try bkk lmn web ni..
http://watch-series.com/

sweethOneY said...

hehe.. ayat last tak selari dengan gambar :P

[z@ck] said...

ko budak maktab kan..
kos math?

PinQib said...

[z@ck] --> Aoooi, napa orang leh tahu identiti gue ni>????

sophie said...

wat?? nape x tgok??yeah!!de geng..yeahhhhhhhh!!

sophie said...

wat?? nape x tgok??yeah!!de geng..yeahhhhhhhh!!

GiGGLe GaL said...

hi adik pink!! ekeke..

sorry ye... ku bz sangat la dik..tak dapat nak jalan sana sini..

mekasih sbb rajin datang blog..
lama tak dtg sini.. cumil blog nih..

tanya pasal layout ari tu kan? try carik template tu kat sini http://btemplates.com

dlm tu ada.. try eh..

ok dik.. till then, rajin2 solat.. :D satu azam 2010 yg sgt bagus! ku sokong tu!

PinQib said...

julietANNA--> Diorang memang hottiessss~

PinQib said...

Mak Su --> Orng mesia pun ad wat gk citer sal neraka. tu x leh nk bngkang. keretiviti maksu
pis

PinQib said...

sweethOneY--> sekadar hiburan semata2 ;)

PinQib said...

sophie--> Hehe, yela2 budak come.,kite geng awak

PinQib said...

GiGGLe GaL--> pnjang nye akak, thanks.. tau orang kerje memng BZ. niwey, the wait 4 u is satisfyinggg., akhirnye jenguk gakk

Bija said...

salam singgah :)

Rara said...

dowg mg hot gler.. :)

PinQib said...

Rara --> Hehe. ak nak dean je..
sam ko amek laa

PinQib said...

Bija--> Jemput2 masuk

Rowena Chasez said...

xtgk 2012..
g laa tgk..
beshh!!
hehee~

khusyuk dlm solat ye..
hmm..i pon ngh berusaha..
xpe..kte jgn prnah putus asa..
insyaAllah kte akn dpt gak nnt..
=)

eytt...
pix 2 sgguh gay..
tkjut i..
xsngka jejaka idaman i mau kwen sdah..
yg abg die 2..
heheee~

PinQib said...

Rowena Chasez --> Ada orang kata boring, camana ye Rowena. hehe..
Memang ada ura2 2 orang tu gayy..
jagnn sediihh

Entry Best!