Tuesday, January 26, 2010

Berita buruk





Or should I call it tragedy?
Now currently in class, I am quite alone,
where semua ramai orang prefer pergi mencekik dekat kafe.
Aku rasa bersalah sebab lama da jengok blog korang.
Will soon.
Sebab server internet super lembarpppp
and entah lah. Satu je tempat yang laju,
tu pun dekat bilik rehat where kejadian histeria tu berlaku.

Gila siot kowt kalau aku nak pergi sambil layari internet.
The only thing that I can do for this time being,
aku hanya boleh bawak lappy aku dan ke kelas,
where the internet server memang laju,
sampai aku rasa taim lecturer ngah mengaja pun
rasa nak jek bukak blogger sambil jalan2 kat blog orang!



The main point is,
Aku maybe akan ke kem kepimpinan,
and aku tahu aku memang sucks gila dalam
bab2 leadership walaopon namaku sendiri bermaksud pemimpin.
Waah, what do I do?











P/S: Kunjungan dan komen akan dibalas dengan kadar segera seperti broadband celcom yang 'laju' la sangat. OK. Aku serious. Memang pantas Ok. Aku akan melawat!!!!





Selamat pagi, cinta,

9 comments:

Precious said...

Tragedy ...

Redbloodsnow said...

xpe adik cyg. weols paham. skrg nih line tenet mmg mcm haramsss jek. menyakitkan ati nah..huhh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..kem kepimpinan...slamat memimpin...bkn pimpin tgn taO...

Rowena Chasez said...

alaa..
xpe laa dik..
slow2 k..
ak pon jrg sgt dh blogwalking..
rse bersalah sgt..
huhuu...
take care sis~

* mEsSy * said...

no hal.. jnji singgah uda.. jom bom pemancar utama..:)

nurain rodze said...

tahniah !
ampa pemenang pertama !
http://nurain1101.blogspot.com/2010/02/pemenang-contest-nak-topup-rm10.html

sophie said...

same wif me!tp bezanye nafsu updet daa kurng..alaa,nnty rindu pin-qib..hehehe

Eyriqazz said...

bestnya pi kem tu

Eyriqazz said...

sabarla ye...

Entry Best!