Friday, January 15, 2010

Esok menari lagi.


Salam.
Owh letih gila tulang belakang aku punch semua notes given.
Now, ALHAMDULILLAH. Boleh dikira 89% sudah done.
Tak leh letak 100% sebab nanti dikira riak lak.
Pagi tadi, lepas je post entry ,
terus tutup semua langsir,
kunci pintu dan terus on lagu-lagu yang boleh membuatkan
semua sendi-sendi aku bergerak bebas secara otometik.


Oke, aku menari pagi tadi.
Haha. Wat kelas dancing sorang-sorang dalam bilik tadi,
sambil ditemani hantu ( ok, aku tipu. Hantu takda pagi-pagi)
Adalah dalam 10 minit aku menari sorang-sorang.
Tak leh nari lama-lama, kaki aku sakit pasal aku nari atas mozek.
Kalau kat rumah, aku menari je ngan akak aku sambil dengar lagu dari
India Beats.
Boleh gak feeling-feeling Sehati Berdansa. Tak pun citer hindustan.

Kat sini sorang-sorang.
Aku malu doe kalau menari depan orang.
Aerobik tu dekat doploh kali pikir tau nak wat

Haha. Memang kalau masuk
Wipeout Australia, memang awal-awal challenge aku da kena kick out da.
Aku suka excercise. Aku lagi suka joging.
Tapi, reason utama aku malas joging
is because I've got BOOPS. I rasa aku naked je kalau aku jogging.
BOLEH???
Ops.!






P/S: Esok, pepagi lagi nak wat triple dance ngan cik Tiqah and Cik Ten. Sapa nak join, register dulu ye.





Nites;

1 comment:

Huda said...

oh, suka menari ye~
dulu amasa aku undergrade, rajin gak terkinja2 ngan member2 sambil pasang lagu korea..haha, xnak kalah
tapi skang bila sorang2 kat umah jadik malas laks~ hehe

Entry Best!