Tuesday, January 5, 2010

Fighting!



Ola, salam. This is my first entry for 2010.

Heh. rasa baru semalam je, I buat blog dengan CIK TEN. Sambil dok gi godek-godek blog femes. Lepas tu I jadi kemaruk dok blogging, sampai aktiviti tido petang yang memang menggodakan pun, I boleh tolak tepi. Lepas tu, jadi addicted dengan aktiviti menukar backgrounds. Macam GILA lah. Dulu, almost weekend je, boleh la tengok layouts baru. Sekarang da malas. Dua tiga bulan boleh lah kot kalau nak tukar baru. Semalam, baru sampai maktab balik, pukul 3 pagi. Kejung gila dengan jalan nak ke Kedah macam apa. Kalau la ada pintu ajaib macam dalam citer Doraemon kan senang. Dalah I kena duduk sebelah laki entah mana entah, nak tido pun susah. ( Gila control I tidur, muahahaha)

Adoi, baca blog Cik Rowena, buat I terus mengidam buah durian, lebih-lebih lagi kalau buat tempoyak, makan macam itu atau masak sambal bilis. Aduh kecur lior. Sedapnya masakan Mom. Dulu Mom janji sebelum balik maktab, she would cook me the sambal bilis, but I guess she forgot-lah. It’s okay la Mom, but still please make sure there would be tempoyak nanti I balik Kelantan this early March for ROS ! And before I lupa ke apa, gigi I yang ke dental tu selamat di baik pulih.Satu gigi atas dan satu bawah selamat di cover dengan simen – ( betul?) dan gusi yang selama ini, I dok ingat sedang rotten rupanya tak ada apa-apa. Cuma bengkak gusi je but unfortunately, kaki yang kena gigit pacat tu semakin teruk. Terrible gila rasa kalau air bisa keluar ( later, I’ll upload the pics). Nenek cakap ni balasan orang cakap besar sebab dulu I cakap, I lebih rela jadi pekebun dari dok ulang alik Kedah. :P

Bilik siap kemas sudah, and everything is done perfectly cuma minggu ni memang shit-oh sebab the whole week I kena duk dalam hall dan dengar taklimat apa entah. Seriously, memang damn bored la. Nak bual2 dengan orang sebelah pun kena secara hide and seek.

Gila banyak betul azam baru I. Hopefully, semua dapat dijalankan dengan lancar la. INSYAALLAH

.

Before I tend to forget, this is an award from Cik Rowena. Thanks babe!









P.s : Layakkah I menjadi guru dengan sikap I ni ? Hehe. Still, lapar tempoyak. ;(. From blog Cik Rowena I dapat tau, there's people using the same blog layout as mine. MUAHAHA ( evil laugh). Mesti tukar skin. [^_^]

Love,~ 2010

~moi~

3 comments:

Redbloodsnow said...

ahhahaha...spai tolak ke tepi tuh aktivit tido..kehkehkeh. yup qib, berblogging sgtttt sgttttt damn addicted kan dear. bg kak zie, berblogging is just like a drug to me...heheh

:P

haaa kene tuka ccpt tuh weh. x best wooo same layout dgn org kan...hikss ^_- winkss

@rE-LonG said...

Erk..nk mkn tempoyak gak..sedap2..hihi

ape??kene gigit pacat??(PeGsan jap)

Mak Su said...

selamat berjaya dlm bidang blogging dan lelain :), all the best :D

Entry Best!