Tuesday, January 12, 2010

Kekasih Imaginary! ( kau ada?)




Salam.
Aku rasa aku memang da jatuh cinta dengan DIA.
Dia, yang kalau dekat hidung dia keluar
helaian bulu hidung pun , aku still akan
laung kuat-kuat, I Love you, walaupun orang sekeliling
mungkin akan cakap



'Minah gemok ni gila ka? ( Ok, aku mengaku, nak tulis 'gemok' tu sentap weh.


Dia yang aku rasa, kena tuduh
rogol doploh anak gadis kampung
dan mencuri 20 juta duit bank.
Aku masih lagi berani lagi akan cakap,

'It's okay, baby. We'll make it through, together.



DIA yang aku rasa,
nak basuh spender ngan boxer selai pun
macam-liat-nak-mampus. Aku boleh yakin lagi akan pergi
amek selai spender ngan boxer tu (sambil riak muka control-geli-geleman sambil berkata;



"Darling, why don't we hire a maid saja?"


DIA yang bulu ketiaknya panjang
mengalahkan jambang tok arab sampai dok semeter leh bau
hamis dan tak pakai deodoran dan daki tuh leh nampak kalau masa dia tidor terlentang.
dan aku leh tengok dia sambil usap kepala dan berbisik

'Good night, honey. Esok, I tolong shavekan bulu-bulu you tu kalau u malas sangat nak shave sendiri. (shh, dia tengah berdengkur tu)'




DIA yang aku rasa,
kalau tengok perempuan lain walau seminit ( haha)
aku rasa nak nangis tahap histeria tang-tang tu jugak
sambil mencubit manja perut sixpack nya dan memerli dengan cara ke'baby'an






'Sugarplum, you nak I ke nak perempuan badigol tu?'











Okelah. aku rasa DIA pun da boring nak tunggu aku inteprem.
Okay, I present you this man to be of my life, muahahah!





** See, dia senyom pun cam perfect je kan.




Oke ni DIA aku. Sorry Mr Dean/Jensen, aku curang da. Aku rasa dia punye six pack lagi howt dari engkau punye.



** Dean, ko jangan lak nak wat malu nangis depan bloggers ni!








P/s: weh ,korang2 nanti ye, aku singgah blog2 terhebat korang. Tenet sini semakin weak, sejak ramai orang da tahu password W-LAN staff.. tsk..




Take care,







11 comments:

Redbloodsnow said...

ensem wehh..tergoda gak akak tgk qib. he's my bf imginary gak kooo..bermadu ler kte dik oi..hahahaha

:P

kukuchimachikumi said...

heheh
ur en3 ni...

gatai sungguh...

Mak Su said...

oouuuhh, hehehe,maksu paham, mak su paham.

in fact maksu skrg dok tunggu respon dari vampire rambut pashak... hahaha

pearl apple said...

hak3..geli la aku qib...mu nie..suko sggh la jate2 nie eh...wek3...

PinQib said...

kukuchimachikumi--> ye ko?? napa ak rasa OK je..

PinQib said...

Redbloodsnow --> haha. Akak minat yang ne?
atas ke bawah>>

PinQib said...

Mak Su--> apakah edward????

PinQib said...

pearl apple --> jate mcam mana tu yam?> cam jate mu ko?

sweethOneY said...

haha. pandai buat dialog.. nak2 plak aku ni kuat imagine.. terbyg pulak dah.. miahaha

Rara said...

ak ske dean tu wehh..tu ak punyer..hehe :)

Bungakopi said...

suka dean dlm supernaturanl tp tak suka dalam cerita my bloody valentine.

apa yg xpham about the entri?

Entry Best!