Thursday, January 7, 2010

Malam berpoya-poya


Salam,
Petang tadi ada aktiviti kokurikulum.
I participated dalam Kelab Gamelan.
Tak pernah pegang alat musik lain selain rekorder ( gitar, piano ( semua tak reti main))
Sekarang rasa nervous sebab rasa macam tak yakin lak, tsk.
Bukan susah main ketuk keluk kelang,
tapi ingatkan sem ni semakin susah,
takut lak tak dapat bahagikan masa. tsk lagi.



Malam ni, I and the girlfriendS are gonna watch 2012.
Muahaha, I told ya before, dulu masa 2012 keluar,
I tak leh tengok sebab cinema selalu full house.
Malam ni bilik pulak full house.



I rindu orang itu,
Da lama rasa tak jumpa.
Napa eh dia tak call saya hari ini.... (??)









































I am missing, totally, absolutely, precisely, surely my parents.
How are u guys doing without me?





Take care?
~moi~

10 comments:

sweethOneY said...

Sy pun rindu parents saya!!!!

AzuanBudakMemandai said...

2012 memang best..

btw, klik nuff kamu

sophie said...

saye x tgok 2012 agy!!waa,sedeyh gler.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr men gamelan...trase rugi laks ms blaja x join bnde2 cmtu..cz da keje ni sgtt bz...mencik..

Mak Su said...

tabah terus tabah dalam merindu :)

PinQib said...

sweethOneY --> same2 merindu., SABAR la..

PinQib said...

AzuanBudakMemandai--> Thankss yeaa

PinQib said...

sophie--> hehe., jangan jeles

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N :: -->Best kowt gamelan ni., x penah cuba.. hehehe., ada peluang lagi tuhh

PinQib said...

Mak Su --> Still indah lagi. mencik ah dengan ke'power'an maksu

Entry Best!