Tuesday, January 5, 2010

New look



Salam.

Perasan tak blog I da bertukar rupa??
hehe. Nasib la, kalau ada
yang sama lagi, I nak wat derk je.

Hehe. Sekarang trend semua nak berniaga melalui blog.
Ada yang nak bukak blog jual shawls, clothes, cuppies dan lain-lain.
The secret towards success berbeza.

Ada kawan I pun cadang nak bukak online boutique, nak jual barang-barang macam
wedges, handbags. Dalam pembinaan. Nanti I tepek kat sini.
Jengok la ye.




I baru balik dari taklimat dan esok sudah boleh
masok kelas. Kelas I kali ni best sebab kerusi dan meja da tak ter-attached da sekali.
Ni meja asing, kerusi asing.
Unfortunately, jiran I yang selalu dok tepi I
pulak nak pindah duk belakang ( still dalam planning)
I tak boleh dok belakang, rasa macam missing something.
So, entah. I wonder sapa lah yang akan jadi table-mate I nanti.
woops.




Owh, by the way ni la picta I kena gigit pacat.
Yang warna merah tu inai. Makcik I cakap, masa kaki I swollen gila2 tu
inai je leh surutkan panas bengkak tu.
And it ended up, I malu gila masa gi dental the other day.
I baring atas kerusi tu, then of course la kaki I yang hanya pakai selipar
( takkan nak pakai kasut?) memang nampak gila la bengkak dan pelik
because it was like damn red!
I memang sure la, dentist tu mesti ingat I naik bisul. :)





Dan ini,
lihatlah masa keadaannya yang sedikit bernanah gitu dan bengkak.










P/S: Gambar sedikit gross, kalau tak mahu tengok pejam mata. BTW, my kaki now is getting so much better. Wish me well Ok.




Take care,
~moi~

10 comments:

AzuanBudakMemandai said...

aku selalu je kena giigt pacat..takde le camtu haha..

btw..torrent tu memanng amik masa sikit nk download..takdenya nak download hari ni terus dapat tengok hari ini..sabar je la huhu

cik ian@aH Lian~ said...

hoh
gimana buleh
diminati oleh
pacat neh yang?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ayoo...kne geget pacat ka..geli2...

sI tEDI said...

erk!!!

semoga sembuh!

MahabbahOhAyin said...

wlupown tukar, tetap PINK.
hoho
:Pp

ehh, dasyattnye kene geget pacat smpi cenggituhh.
gatai naaa pacat neyhh.
babap kangg~
amboii
heh.
:D

cik EPAL said...

macam teruk je...huhu..

hope u get well soon :)

Redbloodsnow said...

erksss..teruk tueeee qib.
hope it will be ok soon :)

Mak Su said...

inai memang ada cooling effect. sekarang dah lega dah, ek.

sepet a.k.a zack_u said...

OMG? y?

PinQib said...

sepet a.k.a zack_u--> kena gigit pacat syang..

Entry Best!