Saturday, January 16, 2010

Ops.. wet dream ?

Aku termimpi Farid Kamil.
Boleh?
Aku rasa ni mimpi basah kowt.
Haha. Sumpah aku mimpi dia. Tapi takda la kami wat benda bukan
-bukan. Tapi the end tu, Farid Kamil mati masa aku tengah cari
kucing dia. Eh, Farid Kamil ada kucing ke?
Aishh, tak kan la terminat pulak kat Farid Kamil ni.
Ni semua gara-gara baca Bintang Popular online, semalam yang
pasal Diana Danielle rapat ngan Farid Kamil. Euw benci sungguh.
Yang aku nak mimpikan sangat dulu walau da tengok berpuluh kali pasal Dean ATAU
pasal Ben Barnes tak dalah pulak aku termimpi basah camni. Opss



OK, aku mengaku.


Aku nak mimpi jumpa Dean

gila-gila lah dulu. Tapi artis barat yang berjaya masuk lam mimpi aku
was one and only Hugh Grant. Alah yang berlakon dalam Music and Lyric.
Hehe.. Macam pintu ajaib pulak ye kepala aku ni.
Tak sangko den.









P/s: Gila kelas dancing, canceled. OK. Malam ni nak mimpi siapa pulak. OK, aku memang bahagia ngan Farid Kamil. Hehehe. Apakah?????








Mornings,

21 comments:

arc13 said...

kalo xde wat mende bukan mimpi basah ah

Rowena Chasez said...

hehee...
sis ak nir gatal sudah..
mmpi2 basah lak die...
alaa..
nak jgak mimpi2 basah nie..
nk mmpi basah bersama fahrin ahmad..
ahakkz!
gedik tol kn??

fiD said...

ade ke perempuan mimpi basah? xcaye? p la blog aku, ihihhi

PinQib said...

be strong gurl

cintaqaseh said...

hey..seronok lah U dapat mimpi farid kamil...I nak mimpikan dia tak pernah dapat pon..jeles!!hahha

[z@ck] said...

erk..ahahahaa..
aku mimpi jason statham..

PinQib said...

[z@ck] --> Erk sapa tuh?? Ak x kenal

:: p R i n c E s S _ N :: said...

akak pnh mimpi fahrin..bgn tu trus jatoh centa..hiks..

SieRRa183 said...

pinkk-ed..
bkn snng nk mimpi org yg kte ske...
msti best kn..ase cm x nk bngun dri tdo...hehe!!
fid- btol ke ade...i'll check it out!! jom g srbu blog fid...zasss!!

PinQib said...

SieRRa183--> hehe. da bca blog dia. memang dia ckpa sal laki2 je. tp cm x yakin jek

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N :: --> heii, nasib la sya x mint fhrin, klu x mau jeles jgk

PinQib said...

arc13--> he. wat apa eh klu mimpi basah?? hehe

PinQib said...

Rowena Chasez --> Kenapa eh, fahrin ahmad ni senang sangat masuk mimpi orang>>

PinQib said...

fiD --> ada!

PinQib said...

cintaqaseh--> sy bukan nak ok. tp da termasuk..
auu...benci

♥Azie♥ said...

mimpi basah..adoi mlm ni pki pampers yer

little black dress said...

haha...mcm2 la qib nih...

PinQib said...

little black dress --> aku ad stu je

PinQib said...

♥Azie♥--> tu untuk kencing malam akak.. ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk.

hampeh ! farid kamel!

hampeh.

Rashid said...

uissss..

Entry Best!