Thursday, February 25, 2010

Jeles dan CROCS !

Salam!

Hari ni, last sekali aku belajar... untuk minggu ini.
Esok mungkin keluar.
Nak pergi beli Crocs.
Haha. mampus la kalau beli original. Walaupun duit ribu raban,
ops tak sanggup wela...

Beli yang bese2 cam makcik-makcik pakai wat pi kebun.
hehe... nak kena pi becamping ni.
So, ada part main air, tu kena pakai crocs,
PELIK, dalam air baru pakai crocs.


Nak beli yang wanna pink, then letak nama Crocky.
hehehe.. comey..



Kawan-kawan dok guna duit elaun,
masyuk dok beli gadgets cam Camera, laptop baru, even tepon.
Rege nye bukan murah, seribu satu weh..
ess, naik bulu reroma aku. Aku memang save duit nak beli lappy baru,
sebab lappy ni harams nak dapat tenet kat bilik.
Esaimen aku la yang paling last sekali siap.
Sob2.. ;(


Tu yang cakap broadband murah,
memang diakui, tapi,
selama mana ia mampu bertahan.
itu yang menjadi soalnya.
OK..



P/S: Ni curi line lagi. haa. Maybe akan rest dua hari sebelum dapat menjengok balik ke blog-blog anda.

Haha. rindu betul nak komen-komen blog orang
sebab memang hobi aku suka komen-komen.
Rasa bersalah je kalau sehari tak komen.
Ni nak dekat masuk sebulan, baru aku boleh post komen.
tu pun bukan banyak sangat blog aku sempat lawat.



~moi~

14 comments:

Markjue said...

haha crocky, nice name hehe anyway don't forget to check out my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

sophie said...

crocky??hahaha..bapak comeyh name tew!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh gilerr nk g camping..nk ikot!! da 4 tawon x camping nih..

Mak Su said...

maksu baru beli sandal (verangan crocs), biarpun maksu bekerja, tapi maksu tak berani nak berhabis untuk jenama... huhuhu.

anyway, selamat bercuti, all the best to you :)

SwEeTFoResT said...

hehehe..sweet tol name croc tu..
^__^

[z@ck] said...

hahaha..
ko mmg kaki komen..
rindu komen dari ko.

Redbloodsnow said...

haippp!!!~ curik line lagi ea.....bagoshhh bagoshhh..hehe

cik EPAL said...

ouh mencuri line rupanya :D

SieRRa183 said...

cik pinqib..
citer ckit cmne nk curi line...
nk wat gak la..
hehe!

Rowena Chasez said...

uittsss..
belikan ak 1 crocs..
ak nak wrne putih..
hehee~
ade x??

miss lolly a.k.a luvfareda said...

weh ko kne bersalah sbb xbace belog l0lly ahak ahak

AzuanBudakMemandai said...

crocky...hihi

diLL said...

salam singgah~ ihiks.. lamenye camping~~

rAy jR...@...Aliff said...

croccccc??hahaha..beli selipar jepon sudeyyy..hahaha...

uitsss..camping xajak d0wh..nk ik0t gak...nk main pasang2 khemah..hahaha

Entry Best!