Tuesday, February 23, 2010

Lama gila tak menjenguk.

Lama betul aku tak berblogging.
Tangan memang da gatal-gatal nak berblogging,
tapi nak wat camna,
  • dalah aku punye lappy rosak takleh connect internet.
------lappy ni hanya akan connect kalau je coverage laju kat kawasan tu.

  • Blogger pun kena block. Ni memang antara application yang kena kuat boikot. Facebook leh pulak . Benci betul
Pastu, aku tengok rini. Followers pun da lari dua orang. Haha, nampak sangat aku da lama tak berblogging.
Aisshh.. Duit ribu raban dalam bank pun lum tentu dadi aku nak bagi aku beli broadband. Tak tahu la..


PS: Ni pun curi-curi line masuk tau. ;(




~moi~

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lps ni curik2 line lg yunk....keep update...

Nik Imana said...

yang...beli la broadband..
kan da byk promosi skrg nie..
da murah..~~

Mak Su said...

iya ler, lama tak pinQib.... alamak, susah gaks ek bab line line ni.

p/s: maksu org NS. cikgu sekolah rendah yang ajar sebut rabar. hahaha

Redbloodsnow said...

alololo..cian adik akak nih. no wonder lah lameeeeee ko x update blog qib.

ingatkan dh bersara jd blogger td....hehehe :P

afif said...

brdbnd loni murah je. wimax pon oke. celcom modem rm100 bole trus ambek. pakej student monthly rm50 je.

afif said...

brdbnd loni murah je. wimax pon oke. celcom modem rm100 bole trus ambek. pakej student monthly rm50 je.

~ ReD ~ said...

celcom ok;)

Entry Best!