Tuesday, March 30, 2010

Kang aku private blog kang! (marah)


Anayohesayo. ( Comey nye) Hem. Ok. dua hari skipped dari post entry memang menyakitkan. Asyik teringat-ringat baby pink satu ni. Hehe. Thanks kepada yang bagi nasihat untuk entry ini. Hehe. Ok. Setiap mesej akan cuba diaplikasikan:24:. Selebihnya aku hanya berserah kepada yang Maha Esa.:43: InsyaALLAH. everything will be back to normal.:38:

Oh ya.:48: Sekarang masih lagi ada individu yang suka 'menyatakan' aktiviti beliau yang membaca blog aku kepada aku. Please. Aku memang alah dan aku tak suka. Ok. Tak suka seems to be a little bit harsh, i guess. Tapi, memang aku tak suka. Tak Suka! Aku malu kot. Gila. Writing blog is like telling out my dirty little secrets, and when people keep telling me, they read my blog, it makes me embarrassed! ( Kepada individu itu, silalah stop perbuatan anda kerana ianya boleh diibaratkan seperti membuka baju aku:26:). Hehe. Aku hanya boleh mengugut ingin mem-private-kan blog aku barulah diorang senyap. Haha:47:, barua tak aku? taiko tak aku? Ceh:23:. Termalu pulak. Tapi kalau aku private, macam bercakap sensorang pulak. Termalu lagi.:13:



P/S: Hehe. entry ini hanya berskala 3.5 kemarahan.. haha..
P/S: Cun tak pic ' cara senyum Datuk Siti'aku?




Have a nice day,

~moi~


:33::49::51:

15 comments:

@rE-LonG said...

Hye..
Yup..kLo kt pn..bace je..jgn bgtau tn pnye blog..huhu

tp kt xdpt nk expressi emo kat blog..sb nnti org ofis bce..naya..huhu

Azuan said...

biasalah tue..member aku pun ramai yg baca blog aku..buat bodo je haha

sophie said...

nasib skala 3.5 je..hehehehe..comeyh gambar!!

sophie said...

nasib skala 3.5 je..hehehehe..comeyh gambar!!

* mEsSy * said...

jgnnn.. t cm ner nak skodeng nih.. heee..

:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaa..xmo r private2 yunk...saba k...

aisha wUtevA!! said...

erk privatekan??
abes tu cm mana org len nak baca kan??


comeyh jep picta tuh...

✿Lovillea✿ said...

boleh ke private blog???? sy nk buat.. uwaaaa....
kalo btl boleh lega ht dan perasaan nie..
xde org blh ceroboh sesuka hati...
aduhhhh

Redbloodsnow said...

haaa...akak klo stranger pi bc blog akak...akak x kesah. tp klo sepupu sepapat then adik kpd bakal MIL akak gtaw die pun turut bc blog akak kan..mmg terase cam uuurggghhh...please dont tell me u reading my blog too. coz yeah babe, its seems like our dirty lil secret maaa.


sometimes if kite merapu meraban dlm blog, kene plak kat yg luurus bendul x taw itu satu gurauan...x kene naya,,,,dats y i dont like kaum kerabat turut bc blog akak gak. if ko bc, ko senyap. haa gitu :P

** a i l y ** said...

alaa jgn private belog ah. tak best nt. hehe

p/s : picit² sony cyber shot kt tepi ni.

rAy jR...@...Aliff said...

jgn marah weyy.jgn marah2..huhuhuhu

Mak Su said...

maksu tak suka terima komen dari manusia sebenar yg mereka suka baca blog maksu ker, tak suka ker, enjoy to read ker.... maksu mcm feeling pelik pelik. tak payahlah cakap. baca jer udahler... ek

cute & sweet :)

Anonymous said...

i am sorry. :( after this i wont tell u that i had read ur blog. okay?
:(

rAy jR...@...Aliff said...

tdoq2..hehehehe...

afIQAh said...

i terasa lah...haha ;p

Entry Best!