Thursday, March 25, 2010

Memory Deleted



Adoi.. lega rasanye. :10:
PBS ku sudah habis. Walaupun komen yang diberi di sektor penampilan-->:13:
:Boleh dipertingkatkan lagi..
Aku rasa sangat malu dan kekenyangan dengan blushing je.:11: Sa mpai mentor aku boleh cakap. " Nanti jumpa saya, jangan pulak berpenampilan macam sekolah rendah" :32: Gila sedih sapa tak sedih. Mungkin orang akan cakap. Best gak sebab ko nampak muda, awet, cun, comel. Tapi komen itu lah yang membuktikan, aku berpakaian sloppy(selekeh, tak kemas dan etc) :23:Mana ciri-ciri guru ni?????:36:

OKEY--> PBS HABIS --> CERITA SEKOLAH--> Habis...:43:
Nak story. Aku tengok citer Boys Over Flower Versi Korea. Yang Japanese dah tengok cuma yang Taiwan je belum.
:46:Gila menyesal tak pernah tengok dari mula citer tu. Best woo.:40:Full House best sikit jek dari tu.
hensem nye Kim Beom dalam tu. adohai. Tersyok sendiri lak..Ni hero no 3 ( Yi Jeong)--> comey!


Hero nye Gu Jun Pyo lak terlebih kerinting sampai aku tak leh nak wat decision dia tu hensem ke tak..:20: Tapi what i like about him is that he terlebih suka sampai memaksa-maksa.
Wah masyuk tak kalau orang minat kita sampai macam tu sekali. Da la kaya. Pergh. Perfect.

Ni hero no 1 ( GU JUN PYO)

Part LUCU,Masa Jan-Di kencing dalam jamban, tetiba hero number 2, Ji-Hoon termasuk dalam jamban,
dua-dua cam blur. Lepas hero kuo, heroin menjerit-jerit sebab dah gained balik tahap waras bahawa masa dia kencing, tu ada orang tengok terus heroin masuk bilik tak mo makan.
Pastu masa hero kuo rumah ( kira bagi heroin tenang sikit), heroin gi kat meja makan ada,
memo " MEMORY DELETED"
:58:Ala sweet je. Kalau hero tengok heroin mandi bolehkan dia anta note macam tu?? hehehe..


P/S : ada satu cd lagi nak habis. Berjuang habis-habisan!Ni heroin ( Jan Di and hero no 2, Ji Hoon)


Lobe
:49::52::51:~moi~

17 comments:

* mEsSy * said...

wah.. ncem!! **gedix2 sket!

:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hoho..x abes2 gn korean artist die..same cm adek N...

Mak Su said...

alamak, anak2 maksu sibuk suh bawak pegi korea, nak jumpa gu jun pyo....ahaks

Redbloodsnow said...

ensem² jek mamats tuh kan kan :)

sophie said...

mamat first tersngat cute!

PinQib said...

* mEsSy * --> nak gewdix bnyk pun leh apa.. go on

PinQib said...

sophie --> hehe.. tu la pasai.. hensem nye.. termimpi2

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N :: --> da start gila balik ni.. dulu da kebah da

PinQib said...

Mak Su--> Mak Su, dalam nk g tu.. book kan tiket untuk sy skali

PinQib said...

Redbloodsnow--> Tengah top tuhh!:)

seorang AKU said...

mmg ncem yg no3 tuh!hee~

** a i l y ** said...

boys over flower! alaa heroin kiut miut.

PSSttt :- Mana chatbox u ni. Hari itu tanya pasal felt craft kan? I sedang edisi percubaan jer tu. Baru lagi. hehehe. Nak ke?

PinQib said...

seorang AKU --> HEHE.. no 3 memang hensem LOL

PinQib said...

** a i l y **--> nak le.. ;) kalau murah dan bpatutan.. OK. i xda chatbox.. heh.. dulu da pnah wat.. ada orang wat benda keji..

** a i l y ** said...

oh dorg kutuk kat chatbox ke? eh kan boleh spam IP address kalau guna cbox cm belog i. Kalau nak felt tu kne tggu i tgh order fabric tu lum sampai lagi. Nanti i cakap dengan u =)

pssstt :- Belog u banyak iklan hari ini. hahh NUFNANG syg blog u. I tlg klik GATSBY. Tapi ads Body shop tu x leh klik. haha

PinQib said...

** a i l y **--> Hehe.. boley2. dalama dah nk pesan benda camni.. nampak u buat en3 tu comey je.. OK. nnt boleh bincang smua ye..

P/S : Ye ke banyak iklan?? thnks ye klik.. nnt i klik balik...

JuanYuan said...

aku sorang jek laki??
hak3..
aku raser my boss my hero lg best

Entry Best!