Thursday, March 18, 2010

Orang Asia memang cun..


Hehe.. :23:Asal ingat jek baca jek tajuk entry ni.
Air mata aku meleleh kesyahduan.
Aihh.. lawak-lawak. :57:.. dulu. my father used to open a CC ( ayat bahasa Melayu fail - ayah saya bukak CC). Ko tau tak apa tu CC?
Cyber cafe lah:10:. sebelum lingkup atas sebab-sebab tertentu. So.. untuk mengisi masa cuti sekolah bulanan dengan tak study atau wat perkara haram jadahnya..
:17: aku merayu la pada mother and father aku soh bawak aku pergi CC tu. Konon-konon nak
pergi jadi tukang jaga la..
Aku nak TEEETT.. foshore la aku nak pi main internet ye tak. Masa dulu. mana ada internet kat umah. hahaha.:13:
So, aku ni dulu terpengaruh ngan satu laman sosial Myspace. Hehe.. So. aku wat la satu profile untuk aku dengan nama " Sky Goddes". Cheh. Nama tak boleh blah:40:. Dewi Langit. Gila kau?
Macam jemaah ajaran sesat je
:16:. Hehe. So aku pun letak lah pic minah cun Korea. Si Song Hye Kyo ni.. Cunnye...:43:

Pastu.. aku pun syok-syok la add orang puteh.




Hehe.. sebab aku memang kompem la.. diorang mesti tak kenal si Song ni..
Masyuk la time tu. Memang nak cakap. aku punye picture comments tu memang; perghhh..
haha.. Pastu.. ada sorang mat salleh ni. siap puji melambung lagi la"Asian girls are really beautiful!"

Wahh. aku yang bukan Song Hye Kyo ni melambung-lambung terlebih.
Haih.. memang terperasan lebih sedikit daripada biasala y'alls. hahah..


Pastu rasa dah boring cakap ngan omputih jek,
aku pun nak la merasa mengeaddkan orang melayu..
Sampai la.. aku wat decision. Letak pic sebenar.. Pakai tudung..
then, sadisnye...
Semua mat-mat salleh menyepikan diri.



* Hehe.. cun gak kalau minah ni pakai tudung gak. CREDIT to Google*





Aishh.. asian girls ke, korean girls saje ni..
mencikk.. buruk la tuhh..




p/S: aku da lama dah tak xtif mespes. Boring.. haha.. pengkhianat kepada alat yang mengenalkan ko kepada dunia siber!!!!




Lobe,

:51::49:~moi~

15 comments:

@rE-LonG said...

Hahah..pndai letak gmbr kuraG org kenal..msti org caya kn..hihi..nk try la mcm ni..hihi tipu je ;)

Encik Mimpi said...

yg bertudung tu song hye gyo gak ke!! hehe

PinQib said...

Encik Mimpi--> aah.. ade la orang mngeditt ;) tq

PinQib said...

@rE-LonG--> hik3 try la ngn orang puteh.. guna pic siti ke.. plagiatttt!

✿Lovillea✿ said...

mmg sgt santex.. de keaslian tersendiri.. tmbh2 mcm kita gadis melayu kan..
hehehehehee...
but korean gal sweet sgt2..
muahhhhh

PinQib said...

✿Lovillea✿--> haha.. betul2. napa la..eh.. kita patut sukur tau.. ada darah asia.. wahh

SwEetForEst said...

sapa bilang gadis melayu tak menawan tak menarik hati tiada memikat..
apakah???hehehe..tp mmg la si budak korea tu mmg sangat cantik..hehehe..

PinQib said...

SwEetForEst--> hehe.. memang laa weiii.. cantikk sanggappp

:: p R i n c E s S _ N :: said...

skg ni mmg trend korean ke yunk..??adik N x abes2 bkak channel KBS...

Mak Su said...

kih kih kih, nasiblah mksu x reti mesepes, kalau tak... maksu letak gaks gamba awek korea kot...hahaha

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N ::--> ye la kot dear.. memang soju tu budak3 khatam.. hehe

PinQib said...

Mak Su--> maksu.. tu la taktik paling sadis utk mncari kenalan.. haha

sI tEDI said...

he he he he

ade gak org kate aku cun.. ekekeke.. sbb aku org asia

PinQib said...

sI tEDI --> hehe.. akak.. tu memang betul tuu.. kite memang cunn!! hidup orang asia!

sophie said...

hahaha..terbaik la letak gambr song hye ko!!hahah

Entry Best!