Thursday, March 18, 2010

Siapa tahu dimana....


Erm..:35: CELAMART PAGY
Belog aku ni. Dari semalam dalam proses mengapdate.
Well, it has been ; let me... couple of months tak pernah nak tukar skin.
Alahai. i cannot stand looking at the same thing for quite some time. Mesti rasa menyampah.
Sebab tu, kalau ada beg ke apa, especially pencil case, aku mesti tukar yang baru. Ngancem gitu.
Dari semalam. Yes, i slept approximately at 5.48 am sebab gara-gara mencari template xml yang baru.:35:
Nak buat sendiri; eheheh.. mana gue reti. Kalau ada orang nak bagi tutorial secara DETAIL, aku ulang, secara DETAIL, maka aku berbesar heart:58:/:38: nak pergi berguru.


Aku da boring tahap siot dah ni.
Although, this current skin is like, semalam baru tukar. Aku rasa, and just now, nampaklah macam (ayat terabur)
kebudak-budakan. aku dalam proses anjakan paradigma ke arah menjadi TRUE WOMAN.
Mana main, gambar childish2 ni.




Makan heart:58:/:38::38: betul tengok orang yang leh wat layout senirik.. Mencik-mencikkkkk!









OK.. sapa yang tahu dimana boleh ku cari.... skin2/ xml template yang super kiut miut.... sila lah tinggalkan link di dalam komen ye.. trimasssss...



p/S::32: aku terlebih minat emo ke apa ni.??? Semua entry nak taruk emos je, hik3.






Lab,


~moi~

:51::49:

10 comments:

Liyanaa. said...

ololo comel gila warna pink ni. HAHAHA kenape perempuan suka sgt warna pink pfft

PinQib said...

Liyanaa. --> kamu x suka, mksudnye, kamu bukan pompuan.. hehehe

Mak Su said...

mksu tak pandai bab skin, inipun ada membe tolong.... huhuhu

PinQib said...

Mak Su--> maksu.. nk bubuh nuffnang pun susah wooo

Matt said...

nice template, ok dah ni :)

PinQib said...

Matt--> ish2.. mana ada wehh.. serius.. dahagakan yang lgi bguss

@rE-LonG said...

Aha!!tukar layout baru ;)
kT pn da lama xtkr..huhu..xda mOod wat mse ni ;(

PinQib said...

@rE-LonG --> hehe.. ni cuma mengisi masa lapang je long!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

suke layout baru...PINK!!!!

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N ::--> pinses, kaki pink je kamu ni kan.. ish3 geramm

Entry Best!