Friday, April 2, 2010

Hoi. Pergi buat kerja lah!

**Ok. People, say HI to Chris!"


Hai. Anayehaseyo ( rasa diri comey lagik). Mengantuknye. baru bangun tido ni. Haha.. Da siap mandi pon. Best nye. Sebab tido lewat dok tengok Citer The Vampire Assistant. Best la gak citer dia sebab aku rasa hero dia yang half vampire, half man tu macam super hensem sangat. Ya ALLAH.. hensem nye. Pada yang tahu dan tengok da citer ni.. Ai,. mesti dapat rasa aura kehensemennya yang tak tertolok banding. hehe.



Masa part nak cium Monkey Girl ( watak freak dalam citer ni), boleh pulak dia cakap camni, " Can I kiss you?" .. LOL. Sweet nye. Pastu Monkey Girl pun cakap," I have let you drink my blood. Of course you can kiss me:23:" ( macam tu lah). Adoi. memikat rasa betul:24:. Hehe. Tu la citer nye yang menggembirakan di pagi ini. Tapi ending citer ni so lame. Macam tak puas pun:22:.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Pastu semalam kuar lagi. Tengok Citer The Clash of Titans:13:. Oh. Aku bagi lima :48:bintang. ( macam over pulak. Tapi, seriously, it was fun la. Sebab actor yang berlakon Citer AVATAR tu jadik hero:41:. Efek kuda terbang, medusa, kraken:43:, dewa memang tahap superb. Aku paling suka part dewa neraka Hades tu muncul. Oh. memang dasat i tell u.:14: Ok. Aku lagi suka watak Dewa Zeus (dewa-dewa ni semua adek beradek ) dari hero utama. Oh. Muka cam Hritik Roshan pula. Gila lah mat saleh ni. Muka memang cunn. Part Zeus terbang nye. Bukan terbang cam dalam citer-citer kung fu. Ni terbang dan hilang. Macam ZUUUUUP gitu.


** Ni lah Zeus. Walopon tak nampak hensem sangat, dalam movie lagi hensem kot**


Ok. Sebenarnya ada kerja ni.. Hehe, saja update pagi-pagi. Rindu nak menaip di blogger.com. Wah:18:.. kawan-kawan blogger. Cepat shout out " Hoi. Pergi buat kerja lah!" kat aku yang duper pemalas ni, Hik3.


Salam jumaat.


Have a nice day,
~moi~
:33::33:

7 comments:

sI tEDI said...

okey! pergi buat kerja!

sophie said...

nak shout out sikit!!udah2 laa tu!!g wat keje!!go girl

SieRRa183 said...

wow...cam best je citer...
tq bg info psl citer2 ni...
x sempat nk tngok pn..
huhu!

* mEsSy * said...

wewit!! ncem bangat.. no tepon de??

:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

buat kejeee skangggggggggggg !

Encik Mimpi said...

comel gile belog ni. tp clash titan tu mmg best ar

** a i l y ** said...

cerita ni best!!! rasa nk p tgok lg sekali.

Entry Best!