Tuesday, April 20, 2010

Kawan baik masa kecik cinonet?

Hai. Masih dalam mode Busy:10:. Assignment masih jugak belum siap. Amboi, mentang-mentang la Sir A bagi extend:21: masa, aku pulak boleh:11: siap tido jek. Asal balik kuliah tido, asal bangun tido, kuliah. :19:Aih. Ni lah life di U. Memboringkan. Kan best:15: kalau ada abang angkat.(euw) Aku gelis Ok:20:. Aku suka ada kakak angkat:13:. Tapi kakak angkat aku kat sini da jarang tegor aku dah. Sebab satu, kami dah tak dok belok sama. Satu lagi, sebab dia senior aku :22:(Kakak tu maksudnye senior la, ngeks):16:.So, selain daripada tidoq sambil makan, sambil tido, ngeh3.. Aku pon kuat gak main Facebook. Entah menatang apa:14: Facebook ni. Masa mula-mula create Facebook ni, aku tak tahu pon apa tu wall, nak komen pun tak tahu camna.. Aeh.:12:. malu sungguh!:23: Sampai aku sanggup :18:wo berguru ngan kawan aku masa tu, semata-mata nak up-to-date macam orang lain. Memang terbaek.
Ok. Saje je nak nak bagi intro ringkas macam mana aku berjinak-jinak ngan FB tadi.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~CERITA UTAMA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Masa ngah dok layan Facebook, tiba-tiba satu pop-up chat keluar. Terkejut la jugak, pasal aku tak layan sangat chatting-chatting ni.


Hehe.. Terkejut la ada orang cakap macam ni tanpa ada intro pun. Aku ingat-ingat lupa. Gila. Semua da berlaku (cheh) hampir 10 tahun kot. Mana lah aku mampu ingat sorang-sorang. Main? Main apa? hehe. Main masak-masak pun aku tak layan. (Ok. ini daripada kawan perempuan ye). Hehe. Aku mana ada kawan baik main masak-masak. paling kurang main tampar-tampar la baru best.


.
Pastu dia pun cakap camni. :40:Oh My Allah. Seram nye aku bukan apa. :46:Tiba-tibe terfeeling macam artis pulak. Yang kena stalk tu pastu terima surat layang. Ha, macam tu la. Tapi takde lah aku nak cakap:43: kawan aku ni stalker:45: ke apa, cuma penggunaan ayat beliau "agak" menakutkan bagi aku..
:34:


Heh. OK. Mood BZ datang balik:32:
Nanti aku menjengah belog ampa. sambil komen2 dan kelik nuffy ye. Daa. salam. :38:



P.S: Kawan, kalau kamu baca ni, jangan salah anggap ye. We are always gonna be friends, best friends,


Love, MOI

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

HAHAHA...FB NI..KWN TADIKA PON BOLE JMPE BALEK...

rAy jR...@...Aliff said...

fuuyooo..ada kwn baek masa kecik tue....best2..kekkekeke...

nk jugak kwan baek masa kcik ni.,..huhuhuhu..bagi satu bley
?..kakakaa

* mEsSy * said...

besh2.. syiok la cm nih..

:P

Azuan said...

hihi ramai member lama jumpa balik kat FB huhuu~

sophie said...

ayat takleh blah!best jumpa kawan lama kan?hehehe

Entry Best!