Friday, April 16, 2010

Rindu sama blogging


Hai tawan-tawan (macam telor). Rindu saya ( aku) tak? Gila lama tak berblog. Haha. Orang bizi. Tapi sebab esemen banyak yang siap, jadi boleh lah bukak blog sambil Ber'facebook'ing. Kata orang luas pemandangan jauh perjalanan. ( =_="). Letih kot. Semalam cadang tido awal, tapi sebab tertengok movie jadik tertido nearly :46:pukul 2 am. T-T. Ngantuk. Tapi nasiblah hari ini bangun, masih lagi bersemangat nak wat keje. Adoi.
--PENGUMUMAN: Hari ini saya akan menggunakan 'saya' kerana mau feeling jadi budak sekolah rendah--
Saya rindu balik rumah. Rindu daddy, rindu mummy. and most of all, rindu bedroom kecil saya yang jadik teman saya time saya layan citer korea sorang-sorang. Oh. Feeling nye. Ada kawan saya balik kampung, saya rasa nak balik kampung, tapi sebab loya dan benci naik bas, saya lupakan. Lagipun kerja ada lagi nak siapkan. :18: Saya tepon daddy saya semalam. Tanya is everything ok kat rumah, he said yes. tapi saya was-was. Daddy selalu sembunyi benda betul. I mean the scary part. Dulu masa nenek sedara meninggal, he kept it from me sampai seminggu tak bagi tahu. Nasiblah masa arwah atuk pergi dulu, dia terus cakap tang-tang tu jugak.
Daddy ni notty sikit. Dia sayang sama saya lebih pasal saya dok paling jauh dalam rumah. Saya sorang-sorang je terbuang kat kedah ni. Adoi..
ekceli, saya nak cerita pasal lain.. I mean.. em. it feels so wrong talking about my friend here. But.. saya tak leh nak cerita kat lain. I only have blogger, and i know she wont be reading it here. But if she does, im a dead meat, man.

Hem.. Saya leh citer sikit je.. tapi hati saya tau banyak.. Hem.
Macam mana ye, kalau, dia selalu wat kita sakit hati dengan benda yang dia tahu kita akan sakit hati, but actually kita tak sakit hati pun. Tapi terjadi sakit hati sebab selalu je kena sakit hati. Hem. Ok. Saya pun tak paham, what;s the point of writing it here. Tapi.. Saya gembira sebab saya dapat cakap. I miss blogging, AT LAST, selepas seminggu. Ampun bapak ibu ya..

[@_@"] --> baru lepas habis tengok citer ni.. Mata macam empangan. Asik dok feeling jek.. Sampai Ter'abc'



Misi mengomen bermula.

P/S "daddy tanya, saya joging ke tak. Saya jawab tak sempat. esok saya menari. Sapa nak join. JUM"



~moi~
:01::51::49:

17 comments:

Mak Su said...

teringat juga.... :)

sehari dua ni dok terfikir2 :)

* mEsSy * said...

welkem back!! vangga vangga!!

^_-

little black dress said...

aq pom nk blk n9 qib cyg..huhu...
xsempat g jog ker???
muahaha~

Frodo Baggins said...

hahahhahaha ~~~ x der lama mana pun. dah sangap nak blogng balik ke? hehehehe ~~~ oiit g jog arr. x baik tipu,. derhaka! keh3x

mizzura said...

wah..beshnyer menari..

** a i l y ** said...

layan wonderful life? hehehehe
best ke?

psst lactacyd untuk awak =)

PinQib said...

Mak Su--> tu la.. anak perantauan

PinQib said...

* mEsSy *--> jadual konsisten.. penuh... haha.. tgk laa.. maintain updateee

PinQib said...

little black dress--> aku tidak main la jog3 ni.. ak dancing.. macam BJY.hhehe

PinQib said...

Frodo Baggins--> tipoo sunat dihalalkan okehh..weeekk

PinQib said...

mizzura--> kepuasan yang tak terhingga... hehehehe **

PinQib said...

** a i l y **--> mekasih333... hhe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mcm besh jekk cite tuh..

Amy Syaquena said...

Follow me on my blog for my updates! :)nice to meet u and have a good day!!

PinQib said...

Amy Syaquena --> haiipp.. NMTMYT

PinQib said...

:: p R i n c E s S _ N :: --> haha.. best22 ohh

sophie said...

best ke cter tu?

Entry Best!