Wednesday, June 2, 2010

Anak gadis sekarang goblok ke apa?

Kalau muka comel macam ni taim kecik, mesti kite tak syak dia akan perangai shial macam ni..

Tadi saya baca paper (Utusan) kot tak silap la. Remaja perempuan curi barang kemas mak sendiri pi jual dan estimation value tu kira-kira Rm13,000.00. Oh My! Tiga-belas ribu tu, boleh wat simpan dalam akaun bank, boleh upgrade dapur jadi dapur simen, boleh wat pi umrah dan sebagainya lah.


Oh. Anak yang saya boleh panggil bahalol juga sebab duit yang dicuri tu bukannya untuk wat bisnes ke apa, tapi untuk beli motor kat pakwe. Euw. Tolong lah. Kalau curi setakat Rm100 tu takdalah saya rasa macam tak puas hati. Ni tigabelasribu. Tak ke malang sorang ibu dapat anak yang memang senang guna pakai duit hasil penat lelah kita untuk diberi kan pada individual yang belum tentu lagi confirm jadi suami kau!


Satu lagi. Sorang lagi perempuan lagi. Nama punya la cun. Perangai pun sama goblok. Waduh. Boleh lari ikut pakwe. Mak die ni lagi la dok sedih campur sentap dok mengadu. Ai. Anak jenis apalah kau ni ye. Memang tak reti berterima kasih langsung. Sanggup le kau wat mak ko camni. Aiyo. Kalau saya jadi mak dia la, maybe wat tak tahu je. Biar, rasakan sikit. Apa kau ingat hebat sangat ke perbuatan lari dari rumah tu. Lanjut di SINI.



Tolong-tolong. Ok. Nak cari page/group "Aku benci anak jenis derhaka!" I wish. Kalau ada, terus saya klik like atau Join.



Wallahualam. Salam.

17 comments:

wondering shadow said...

ntahla qib. skrg ni byk ngat kes cinta lupa diri, lupa daratan, lupa maruah n semuala. yg die nmpk kekasih nye shj. Mslhnya pompuan yg lebeyh2. Bg free smua brg. Pdhal bnd ni semua bleh pikir yg mana 1 baik buruk. N mudah2han kita dijauhkan dr bnda2 cenggini. Nauzubillah

mama zharfan said...

salam ziarah...me blogwalking :) nice entry

fndrocka said...

haha..nak jugak join group..

trend skarang memang camtu eh

anyway...beli motor untuk biyfren memg kelakar!

Latest Entri : Kisah Kapal Mavi Marmara

-eLyNhere- said...

wahhh baju baru!
saye suke baju yang ni! hehe. tulisan pun senang nak bace.. *wink*

نورازريناابوحيري said...

tu la ank2 zaman skng. scary giler

PinQib said...

wondering shadow--> saya setuju ngan awak.. pandaii anak sape la ni

PinQib said...

mama zharfan--> sile3.... rumah baru ni

PinQib said...

fndrocka--> ape yang kelakar nye? saya rase cam nak lempang jerrr

PinQib said...

-eLyNhere- --> tneQ dear.. wink3 balik

PinQib said...

نورازريناابوحيري--> kita umat akhr zaman.wak

Cik Minie said...

diorg ske bt tnp pkir..knonny syg sgt kt bf dy tu..padahal bf dy gnekn dy je kot..

Redbloodsnow said...

kalaulah anak akak nnti gitu, kompom aku sula terus dgn buluh runcing. puas hati...hohpohohoh :P

Redbloodsnow said...

kalaulah anak akak nnti gitu, kompom aku sula terus dgn buluh runcing. puas hati...hohpohohoh :P

Rara said...

sbb cinta je sggup buat mcm2..igt cinta tu kekal sgt ke..cinta y kekal hnya pd Allah je..akhir zaman..

PinQib said...

Cik Minie --> setuju3... ish3.. bahalol ke apa?

PinQib said...

Rara--> InsyaALLAH.. itu yang terbaek

PinQib said...

Redbloodsnow--> Haip.. ganaz skali bakal ibuk ni.. wakakaka

Entry Best!