Wednesday, June 2, 2010

Beachy Theme bukan bitchy!

Sedikit euw. But considering i havent been to a perfect family vacation to any of beaches in malaysia, jadi anggaplah, temporary template ini sebagai pengubat rindu. Wah. cantik tak? hehe. Currently watching sonny ape entah di Disney channel bersama adikku. He wouldnt talk to me sebab saya panggil dia poyo. Dia selalu bawak kereta dadi belikan untuk kami dua orang sisters. Tapi mami selalu tak bagi bawak sebab mami risau kami dua orang gadis yang ada licenses ini bawak secara TOO FAST TOO FURIOUS, so kereta hijau tu terbiar sepi depan rumah. Tanpa diexpect kan, adik saya pulak yang ke hulu ke hilir bawak kereta tu, macam lah dia da ada lesen. Oh my. Well. Kita tengok setakat mana dia nak gado-gado manje. :) Nites

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jom g beach..kmpung future in law N tepi pantai..

ween said...

template ni cantik sgt2, like seriously :)

PinQib said...

thenque..:)

Hanis Ayuni said...

ouh, santekNya template neh.
peewwwiitttt. =)

Entry Best!