Tuesday, June 1, 2010

Bikin gua marah!



Ais. Geram betul. Sekarang ni, tengah dok tengok tv ngan anti, kakak, mami dan diri sendiri. Ok. Sape tengah tengok Tv sila ke channel 104 astro RIA. Tajuk cerita nya ialah Benci Bilang Cinta. Waklu. Benci pulak saya nak bilang cinta sama ini drama. Ei. Geram-geram. Ada ke patut orang indon ni gabung semua cerita korea feveret saya dalam satu cerita. Dah lah cerita dia ala-ala sama. Banyak sama adalah dicilok dari cerita Princess Hour. Oh my god. Sangat geli ok. What The Fish. Benci.. Perkara yang dicilok:




  1. Watak Hero BBC ni, memang ala sama dengan Prince Shin. Oh. Rambut memang ala-ala sama. Beza nya, prince PH ni, lagi hensem dan jalan lagi terkepit macam si aw. Si Baim ni ok sikit. Muka je ada jerawat.


  1. Watak heroin pulak ok sebab si Marshanda ni comel lak jugak. Ada la iras-iras Chae Kyung. Ok La. Tapi bodoh marshanda ni kadang-kadang menyakitkan ati.
  2. Watak hero ketiga ni, pun em, so so je. Poyo seleleh aje. Dalah tak berape nak hensem. Aih. Tak boleh langsung nak imejin putera kedua dalam PH tu. EUwww (patploh kali)
  3. Heroin keempat, aka si perampas, tu beza ngan PH ni cuma field belajar je. Dalam BBC dia ni amek subjek biola, dalam PH perempuan ni, amek ballet. Hampasss
  4. Bilangan ahli keluarga dua -dua belah pihak sama jek. Oh my GOodness. Rasa nak lempang je producer.
Dah lah, masa iklan citer ni, tagline takley belah ialah: SINETRON PALING POPULAR DI INDONESIA


waduhh. gamat je. Ok. saya nak gi mandi, hilang kan rasa stone nak marah ni :7: wekkkk!




The end. Muka marah

5 comments:

fiki wiki said...

cool entry =D

mama zharfan said...

salam ziarah..me blogwalking...nice blog :) me love pink too :)

نورازريناابوحيري said...

cite indon memang banyak tiru cite luar. cite melayu pun ader gak. cite korea pun ader gak. mcm cite boys over flower dari korea tiru cite meteor garden dari taiwan. hihihi... cume jgn tiru dlm exam sudah...

SieRRa183 said...

wow...
prbandingan yang sweet and cool...
i Likeee...!!
at least ade gak pic baim yg macho tu...hehe..
even tiru PH pun..
tp bleh tahan lar..
sbb still leh tunggu dpn tv nak tngok BBC ni kan..?
hehe!

ainuryusranabila said...

qibi tgk blog bru I kay..

puas hati ngn layout baru

Entry Best!