Thursday, June 24, 2010

Dah la comel, lovable lagi

Bismillahirrahmanirrohim

Semalam.. Aku tido lewat. Pukul tiga lebih. Pastu subuh tadi, lepas je sembahyang subuh, terus sambung wat taik mata sampai pukul duabelas. Yes, life is so heaven. Nenek aku pun da naik menyampah ngan aku. Sorry le Tok Mek. Esok cucumu ni akan chow sudah. Rasa macam sekejap je cuti sebulan ni. Takpelah.Baju tak berkemas lagi. Rasa nebes pulak dok pikirkan. Malam ni, mesti, wajib pi tido rumah mami. Alahai. Malam last ni lah kena berpisah tempat tido ngan Tok Mek. Sadis. Harap Tok Mek tak nangis malam ni. Agaga:23:.

Banyak benda tak siap gi:
  1. Kemas bag. Banyak lagi baju aku tak kumpul.
  2. Basuh baju.
  3. Make sure everything's ready
Sepatutnya malam esok ada entah lah, family aku plan nak pi mana tah. Sedihnya, tak dapat kot daddy pergi sebab kena antar aku kat bus station. Rasa macam guily sangat. Pastu, akak aku boleh pulak cakap Maksu aku memang akan prepare nasi lemak untuk aku esok. Adoi. Rasa membebankan ajer. Tulah dulu. Aku pi gatal-gatal mulut gitau aku suka nasi lemak Maksu. Terus setiap kali aku nak balik kedah, mesti , kompem Maksu watkan nasi lemak:52:. Tapi, nasi lemak Maksu is the best la.


Hee. Nak gi wat checklist la. Makesure semua benda ada. Lagipun kedah and kelantan bukan 2 kilometer .




Ps: Semakin sedih pulak. YES it's right. Time does pass by so quickly. I am blessed with people's love and thank Allah for that. Hidup tak selalu indah, namun dengan kasih sayang dari family dan kawan, Insyaallah, everything is going to be smooth.


Love:40:

8 comments:

ayaa alyy said...

live ur life to the fullest. good luck sem baru ;)

nabilah_2908 said...

bestnya dia...bgun kul 12 tgh hari...huhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

sI tEDI said...

InsyaAllah, kami mendoakan!

Rowena Chasez said...

xmo sedih2..
ko bkn g mne pon..
ko g mnuntut ilmu..
xyah laa kau rsa bersalah...
dorg mesti fhm nye..

aNiSa hANg tUaH said...

gud luck yerr
:)

all the best dear

Redbloodsnow said...

haaa back to study lagik dh..hikss. haaaa cpttt selesai ape yg still undone tuh weh. jgn berblogging je...lalalala :P

** a i l y ** said...

bulat betul mata patung tu. jelesss @_@

cekmekzue said...

Salam Qib,
Akak dah reply in my blog all your questions. Kelik kelate make budu ko dok? Selamat kembali ke SP, jadi oghe kedoh pulok.

Entry Best!