Wednesday, June 23, 2010

Thank-you. I am so happy


Rise and shine world. Semalam.. Kawan datang umah.. Hehe.. Malu ler. Sebab masa dieorang datang umah, (umah nenek): Aku tengah syok dok layan citer kat channel HISTORY pasal orang yang ada amnesia tahap paling teruk dalam dunia which is, his memory only can last for 30 seconds, pastu tak ingat balik dan sambil layan novel jiwang setebal 900 lebih muka surat. Tibe-tibe dengar bunyi motor. Aku cepat-cepat bangun, intai.

Nampak minah dua orang. Cepat-cepat aku pi panggil akak aku, tanya dia, "Qah, kawan mu ke tu?"
Kakak aku pun gesa-gesa la pi intai pastu, cepat-cepat dia cakap, "Aisyah tu, kawan aku kunun!"

So, aku tersipu-sipu ler sambut diorang. Adoi. Diorang cakap aku memang tak berubah. Aku pun heppy la sikit. So, kira aku ni, macam tak dalah terlebih bertambah-tambah 'sihat' kat umah.
Cakap ler pasal sekolah, life sekarang dan macam-macam lagi. Kutuk sikit-sikit. Haha.. Memang best. Berpeluh aku masa diorang datang umah. Watkan air pun serba salah. Takut terlebih manis ke apa. Ai. Nebes betul. Macam nak jumpa mak mertua pulak. Agaga..


Tukar-tukar nombo fon dan tak dilupakan jugak......... FACEBOOK. Wah. Macam tak lengkap je kehidupan tak bertukar fesbuk. Nyampah.


Petang ni or esok diorang nak datang lagi. Wat lawatan terakhir sebelum beta berangkat ke kedah. Aiyoo. Sayang sungguh ampa semua kat cheq ya. Check pun sayang ampa.. Heheh.
♥♥♥ (Kasik loves tiga bijik)

Nak donlod lagu Miley Cyrus ler. Macam boring lak dok layan blogger ngan Fesbuk saja.
Ingat sal nak balik kedah 2 hari lagi, terus jantung dupdapdupdab. I will miss home. Sabarlah hati.


P/S:Comey tak header baru aku? Wakakaka

6 comments:

'AQILAH said...

comel sangat header..:) hee dah nak sambung belajar, habisla pecah kepala la lepas ni..hehe tak la main2 je...

good luck ..:)

Rara Nasiha said...

facebook dh jadi satu keperluan dah sekarang ni. :)

azuan said...

tue baru kawan datang rumah...dah neves semacam hehe..

header? tak nampak pun huhuu

PinQib said...

'AQILAH --> thenks yer.. :) ..

PinQib said...

Rara Nasiha--> agreeddd

PinQib said...

azuan --> semua orang nmpk.. ko jer x nmpk

Entry Best!