Wednesday, June 2, 2010

Wei, belog saya bukan belog porno!

Aiyo.. Short update. Saya dok check out nuffy ku yang seciput, then tertekan lah, tab 'KEYWORD'.
Nak tahu apa yang keluar? Nak Tahu? Ok..


Jeng-jeng-jeng.. NAH amek le..



klik untuk IMAGE yang lebih jelas**





Ish. Tak senonoh. Ada ke patut. Belog saya ni suci dan tak pernah dinodai lagi. Oh My!

Klik sini untuk dapatkan kepastian.

Bagi pandangan samada entry itu porno tau tidak!
Ish. Pi tenangkan fikiran.. -_-"



BTW: Siapa kah anda Wondering Shadows? Saya tak leh pi le website awak.

20 comments:

fndrocka said...

standarlah tu...belog aku pun macam2 dapat, tapi blog aku kadang2 memang tak suci pun.kih2

Latest Entri : Kisah Kapal Mavi Marmara

::misz maney:: said...

hihi..macam2 orang sekarang ni kan..:))

Mak Su said...

maksu selalu dapat keyword, 'main dengan maksu'...sangat der kurang ajar, kan......

sI tEDI said...

dik, baca ni.

http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/apa-yang-blogger-penipu-si-safwan.html

TQ

Redbloodsnow said...

HEHE...DASAR KAN ORG TUH KAN. NASIB BAIK AKAK NYER BLOG XDE SEARCH YG GINIE² TAW..HEHE

** a i l y ** said...

hahh jawab.
diraba-raba? hahaha
ape punya keyword la diorg ni.

Rara said...

blog kau tak porno pn lahh..sbar k.. :)

Rowena Chasez said...

apesal ek keywords nie selalu mcm nie ek...
huhuuU~

AISHA SAAD said...

aku tak penah lagikk!
makna nyaa aku suci gilaa!
wakakaka.

neway, ekceli tak tau nak cek cm mn,
wakakaka.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wakakaka.


keshiannnn belog kamu. dah hilang kehormatan.

DIRABARABARABRA.

PinQib said...

miss lolly a.k.a luvfareda--> Belog ku terkena hasil penangan kuuu

PinQib said...

AISHA SAAD--> takpa.. asal kan mu yakin sahaja.. belog ku suci.. wakakakka

PinQib said...

Rowena Chasez--> belog ko pun kena same kee??

PinQib said...

Rara--> ThenQ akak Rara.. <3

PinQib said...

** a i l y ** --> No komen.. x tau nak jwab pe.. wakakka

PinQib said...

::misz maney::--> orang kite jugakkk

PinQib said...

Redbloodsnow--> Belg akak kisah hidup gadis yang suci murni dan hapie go laki

PinQib said...

sI tEDI--> Huhu.. da tadi.. tgk dah,\. tq for the link

PinQib said...

Mak Su --> Tulah keyword paling bengap skali maksu

PinQib said...

fndrocka --> erk.. no komenn

Entry Best!