Sunday, July 25, 2010

Doakan beliau

Adik aku mau operate kelmarin. Tapi aku takut nak tanya daddy sebab daddy masih assume aku tak tahu apa-apa about this whole accident thing. So, i would just stay quiet. Dan please doakan adik aku supaya operation bubuh besi dekat paha beliau berjalan seperti biasa dan doesn't end him up being tempang. Insyaallah..


P/s: eh, kalau masuk besi, ada tak chance dia nak jadi tempang??

19 comments:

zyra said...

masuk besi?? ouchh! sakit giler weih... sbb ader mak sedara zira masuk besi kt kaki dh lama dh... tp smp skang kekadg rase ngilu tu ader... bile time hujan lebat kilat petir je, dia sakit... sedey tau..

tp insyaAllah laa xde apape... sbb masuk besi tu sbg sokongan tuk kaki...

amira said...

moga adikmu selamat..
aku doakan..insyaAllah

Hanya perlu double click saja!!

teddyuna said...

u sabar k?
insyaallah selamat..
=)

ardinihumaira said...

InsyaAllah akak pulih sepertu sediakala... dni doakan semoga beliau cepat sembuh dan pulih sperti sediakala, amin..

aNiSa hANg tUaH said...

em.
smoga adik cepat sembuh & sehat..
:)
tabah yer..

QieFLy si Dolce said...

awak jgn risau kami semua berdoa agar adik kamu selamat....AMIN

Entry terkini : Hudson Indonesia mencari bakat 2 rupa 2 karektor

sweetie said...

ouch rase sakit gak tu
insyaAllah sembuh..
ramai jew ok lpas tu..
papepon aku doakan smuanya slamat..
kdg2 ssuatu yg berlaku ada hikmahnya..n kita sdar btapa kita sygkn org yg rpat ngan kita..
semoga Allah s.w.t permudahkan segalanya k...aminn...

-cik tiqah-

Rara Nasiha said...

everytin gonna be alrite. insyAllah.

kukuchimachikumi said...

amin!!
aq doakn die slamat..

t die leh jd lelaki besi...hehe

peaNut said...

aduiii..kesian tul kat adik pinqib...harap2 dia akan pulih cam biasa lepas ni ye...

Azuan said...

masuk besi...tak pernah kena jadi tak tau..papun..semoga selamat semuanya huhuu..

Anne Boleyn said...

hmm~ semoga adik awak pulih seperti sedia kala kay.

tabah kan hati yer :)

PinQib said...

Thanks semua.. :)
U all made my day..

Mak Su said...

moga adikmu selamat dan insyallah, tidak jadi hal tu. kawan maksu ada gaks masuk besi, so far ok jer....

Amir Izzat said...

insyAllah..ok la tue nanti

PutRee SeJiNjaNg said...

Semoga adik adik selamat ekkk...amin..=)

amalina afif afandie said...

camna adik hang? ok?

pearl apple said...

ALLAH tau apa yang dah jadi k..x nk sedih2..i lap u cyg..=)

sweethOneY said...

kita doakan adik cik qib selamat okay.. jgn nangis banyak2 lagi taw. nnt mata bengkak :(

Entry Best!