Thursday, July 22, 2010

Emo Face Contest!



Hai kawan-kawan. Aku sorry banyak-banyak, aku bizi, tetapi, Oke, ada TETAPI sebizi-bizi aku, aku sempat menjoinkan diri aku kedalam satu kontest iaitu Emo Face Contest. Hebat tak? Macam ada super power jer. Em. Aku join ini wat second time rasa nye, first time aku join, kalah. Takpe, adiah tak best pun. Kali ini, aku tak tau hadiah apa so aku suke benda-benda misteri ni. So, jom cekidout!





Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :

* WarganegaraMalaysia(senang nak bagi hadiah)

* Kena Follow beliau supaya senang korang tahu gambar korang terpilih atau tak..

* Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..harap maklum..muahahaha..

* Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..

* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..

* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda..(Link kan banner tersebut ke Blog Lin)

* Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada25 Julai 2010 ..so...cepat hantar..!!

* Bila korang dah bersedia nak submit gambar tu,sila paste kan link korang kat comment box beliau keyh..^_^

Selepas dari tarikh tutup tersebut,beberapa peserta akan terpilih ke peringkat seterusnya..Sesiapa yang terpilih akan dimaklumkan pada entri Lin yang akan datang..

Pemenang akan menerima (_______________) hahaha..rahsia..!!syhhh..!!

(COPY N PASTE JER DARI BELOG BELIA

***********************************************


Hm. Ok nilah gambar tak seberapa macho dari aku. Nampak menggediks gile. Emo, emosi aku ialah tahap sedih kerana aku ngah wat post ni masa pukul 2 lebih tak dapatido sebab omwek tak habis wat.


Dan gambar ni menceritakan kesedihan aku yang memang tak dapat elaun nak masuk 2 bulan dah. Oke, aku tipu. Nak dekat sebulan.

Elaun. Aku nak elaun. Tolong lah.. Emo ni. Emo-emo! Kill Die-die!

Bos, jadi tak emo saya. Saya berani jer wat gaya ala-ala pose emo, berposing sambil pegang jantung yang berdenyut dup dap dup dap sebab emo marah sangat!

P/S: Cewek pink manjer, memang camtu. Emo jer nangis.

13 comments:

[z@ck] said...

awat muka macam tahan sakit perut je weyh..
hahaha

hiro said...

emo jek..

ardinihumaira said...

Goodluck dear! ;)

afIQAh said...

comey nyaaa...:)

nabilah_2908 said...

hehehehe....mmg emo betul tu..

sabar jer la...nnti masuk la elaun itu.. :)

good luck yupp.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRAFFIC OH TRAFFIC

Stilla said...

hehhehe rajin join contest ekk..hehheeh

btw...comel pic tu..=)

^_^LyNn^_^ said...

wow.! sgt emo..haha
pict anda diterima..nantikan keputusannyer nanti keyh..^_^
Gud luck..^_^

I n n z said...

hehe xP
byk nye air mate kua xP

anis said...

wowwww,i lyke it,ngeh3..

^_^LyNn^_^ said...

Tahniah..!! kamu telah memenangi Pertandingan emo face contest..Sila beri alamat penuh kepada saya untuk tuntutan hadiah secepat mungkin jika tidak hadiah akan diberi kepada pemenang kedua..^_^

rujuk :http://lynnto.blogspot.com/2010/08/johan-emo-face-contest.html

PinQib said...

@^_^LyNn^_^ Thanks.. nnt syy bg..

Sya Isya said...

tahniah! menang contest ni. kreatif!. sngat emo muka tu

PinQib said...

@Sya Isya mekasih3...

hehe,, kretip?? udos n gediks jher lebih

Entry Best!