Saturday, July 10, 2010

Nyah kau!

Ok. Memandangkan ada lebih dari tiga pengomen suruh aku buang, aku mengambil keputusan drastik untuk membuang baby baru aku ini. Oh. I am going to miss you baby. Takpa. Korang hanya akan mendengar desiran bunyi kipas laptop dan ketukan keyboard sahaja ketika bersama dengan blog aku.


Ok. Happy sabtu. Jom beriadah!

11 comments:

nabilah_2908 said...

alahai...macam sedih jer nk buangkn lagu tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERAMPANG 3 MATA

mira the monster said...

ape die 2??

AISHA SAAD said...

aikkk?
heyy marah ka?
alololo, sory la wehhh!
huaaa~
terasa bersalah ouhh.

* mEsSy * said...

cmner nk goyang2 montot skali niey.. huaa..

=(

bellar0ssa said...

huhu lagu kat blog memang kdg2 sedikit menyusahkan blogger tau. sebab buka banyak2 tab.pastu tetibe bunyi.volume kuat lak tu.gelabah nak carik yang mane.huhu

sI tEDI said...

baru balik riadah. riadah mengunyah sate

peaNut said...

peanut slalunya mute kan my lappY ni..huhu..sbb tu x perasan ada lagu or x kat blog kwn2 ni..huhu


kiut x pinky besr aku ni??huhu..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jgn buang beby.

Allah marah :P

NaNaJoe said...

pasang lagu ye b4 ni?hehehe~~
xpe2, lagu ni berat kan blog jew, nant org nak visit pon payah~ :P

wondering shadows said...

best ape lgu tuuuu.
lgu citer sassy girl kammm

teddyuna said...

ala siannya ..=) lagu baby ker?

Entry Best!